Fotók:  Marton Nagy Photo Mark A. Rosta Photography/Katona József Színház; Budapest Park

Micsoda nagyszerű dolog volt! Táncdalfesztivállal ünnepelt a Katona a Parkban

Különleges táncdalfesztivállal ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – a Budapest Parkban megrendezett koncertelőadáson ezrek énekelték a színészekkel és a zenészekkel az örökzöldeket.
 
Fotó: Ricsárdgír/FB

4 napig újranézhető a RICSÁRDGÍR BADJAZZ BIGBAND – The Last Akusztik KoalaMusic koncert

Az elmúlt évtizedben ragyogó pályát bejáró Ricsárdgír zenekar hamarosan feloszlik, olyannyira, hogy utolsó előtti-előtti koncertjét a Zene Házában adta 2023. március 2-án. Az E-Színház platformon megváltott jeggyel a koncertfelvétel 2023.04.20. 19:00 és 2023.04.24. 23:59 között...
 
 
Fotó: TBG Production

Kóbor János lánya is fellép a fertőrákosi barlangszínházban

Komoly- és könnyűzenei koncertek, tánc- és színi előadások, musicalek és operett is szerepel a fertőrákosi barlangszínház idei évadának műsortervében, a szezon május 20-án kezdődik a Sopron Táncegyüttes műsorával. Néhány előadásra márt megnyitották a jegyvásárlás...
 
Leander Szimfonik az Erkelben

Leander Szimfonik az Erkelben

Köteles Leander legismertebb szerzeményeinek Pejtsik Péter által készített nagyzenekari átiratait a Savaria Szimfonikus Zenekar közreműködésével május 13-án hallhatja a nagyközönség. A koncert kiemelt vendégei: Tálas Áron (zongora), és Suha Tamás (hegedű).
 
 Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Különleges táncdalfesztivállal ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – ráadásul nem is a bázison, hanem a Budapest Parkban.
 
Ez történik, ha egy világhírű gitáros a hetvenes években körül összefut egy guruval

Egy világhírű gitáros a hetvenes években összefut egy guruval – és 2023-ban koncertet ad az Erkelben

John McLaughlin Shakti elnevezésű formációja 2023-as turnéja során Magyarországra is ellátogat: július 2-án, vasárnap este 19:30-kor az Erkel Színházban adnak koncertet.
 
 
Fotó: Rátonyi Gábor

A GRUND – A Vígszínház fiúzenekara dupla koncertet ad

Igazi örömzenét játszanak majd A Pál utcai fiúk színészeit február 12-én a Vígszínházban, ahol a koncert után dedikálás is várja a közönséget.
 
Fotó: Kuttner Ádám

A Pesti Színházba költözik a Lóci játszik koncertszínházi előadása

Megjelent a Lóci játszik legújabb lemeze, amely a 80 nap alatt a Föld körül című darab dalait tartalmazza az előadás színészeinek közreműködésével. Az előadás 2023 február 11-én beköltözik a Pesti Színházba.
 
Látványos produkcióval tér vissza a NOX

Látványos produkcióval tér vissza a NOX

A zenekar – hosszú szünet után – újra aktív, nemrég jelent meg az új lemezük, és november 27-én egy látványos produkcióval a színpadra is visszatér a csapat a Papp László Arénában.
 
Táncoló koreai nagymamák a Nemzeti Táncszínházban

Táncoló koreai nagymamák a Nemzeti Táncszínházban

Nem viccelünk, ez nem egy fantázianév: a spontán táncot járó nagymamák előadását álló ovációval jutalmazták már Európa számos városában, emellett az első koreai táncelőadás volt, amely meghívást nyert a világ 10 legnagyobb fesztiválja között számontartott Edinburgh-i...
 
Fotó: 6szín társulat/FB

Presser Gábor könyve és dalai alapján készült koncertszínházi előadás

EGYEDÜL NEM MEGY* címmel sírva-nevetős koncertelőadás készült a 6szín-ben, melynek során hét színész közreműködésével Presser Gábor nótáiban és élettörténetében kalandozhatunk.
 
Saiid a fedélzeten

Saiid a fedélzeten

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén az Akkezdet Phia, azaz Saiid lesz a vendég.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek