Flamenco, tangó, kortárs tánc és néptánc a Nemzeti Táncszínház nyári estjein

Flamenco, tangó, néptánc és Urban Verbunk a Nemzeti Táncszínház nyári estjein

A flamencóból, a tangóból, valamint a kortárs táncból és a néptáncból is ízelítőt kap a közönség a TáncParkban, a Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjein július 14. és 24. között a Millenáris Parkban.
 
Ma kezdődik a fertőrákosi barlangszínház idei évada

A Punnany Massifé lesz az első tánc: ma nyit a fertőrákosi barlangszínház

Ma kezdődik a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2022-es szezonja: a Királynők és királyok címmel meghirdetett évadot a Punnany Massif zenekar nyitja meg, másnap Szulák Andrea és a Stúdió 11 Ensemble ad koncertet.
 
 
A részben zsámbéki zenészekből álló Aurevoir

Pünkösdi Fesztivállal nyit idén a Zsámbéki Nyári Színház

A pünkösdi háromnapos esemény csendes sétával indul, amelyet egy nyárindító háromnapos fesztivál követ a legismertebb alternatív zenekarok akusztikus koncertjeivel a Zichy-kastély udvarán, ahol fellép többek között a Platon Karataev, a Lóci játszik, az Aurevoir, Szabó Balázs és...
 
Nagyon nagy nevek a soproni dobos fiestán

Nagyon nagy nevek a soproni dobos fiestán

Stanley Jordan dzsesszgitáros, David Sanborn hatszoros Grammy-díjas szaxofonos, valamint Billy Kilson dobos is fellép a negyedik SopronDrum elnevezésű fesztiválon július 7. és 10. között a fertőrákosi barlangszínházban.
 
Előzd meg a Fogaskerekűt!

Előzd meg a Fogaskerekűt!

Ez a tavasz végre nem telhet el Budapest egyik kedvenc sporteseménye nélkül: április 23-án újra összemérheted az erőd a Fogaskerekűvel, a célban pedig a Madách Színház művésze, Csengeri Attila és izgalmas táncbemutatók várnak.
 
Fotó: Bondorodó

Utcán bolondoznak a Bondoró Fesztivál fellépői Budapesten

A bolondok napja alkalmából Budapest számos pontján belecsöppenhetsz a Bondoró Fesztivál egy-egy forgatagába pénteken.
 
 
Kacsóh Pongrác 120 éve írt daljátéka – folk-rockosítva

Kacsóh Pongrác 120 éve írt daljátéka – folk-rockosítva

Március 4-én mutatja be a János vitéz daljátékot eredeti zenével, de rockra hangszerelve a Jókai Színház. A művet Koltay Gábor Balázs Béla-díjas, érdemes művész rendezésében állítja színpadra a békéscsabai teátrum.
 
Nem minden Paddy and The Rats-tag lehet ott  Babicsek Bernát emlékestjén

Nem minden Paddy and The Rats-tag lehet ott Babicsek Bernát emlékestjén

Mint ahogy arról beszámoltunk, Babicsek Bernát Emlékestet szervez a Turay Ida Színház február 6-án. A résztvevők között természetesen a fő helyen szerepelt egykori zenekara.
 
Babicsek Bernát Emlékestet szervez a Turay Ida Színház

Babicsek Bernát Emlékestet szervez a Turay Ida Színház

Február 6-án délután háromtól emlékeznek a színház művészére, Babicsek Bernátra (1980-2021). Egészen pontosan: a részt vevő előadók bizonyítják, hogy milyen sokoldalú volt a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt színész-zenész: több formációban is aktív...
 
Fotó: Margitszigeti Színház

Béjart Ballet, Pink Martini, Caramel és Dés László – a Margitszigeti Színház megnyújtja a 2022-es évadot

Színes színpadi programmal várja a közönséget 2022-ben a Margitszigeti Színház. Az évadot elő- és utószezonnal hosszabbították meg, így május közepétől szeptember végéig csaknem 40 előadáson mintegy 120 ezer embert tud befogadni a teátrum 3000 férőhelyes nézőtere.
 
Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

Idén a Bondoró stájab is szeretne részese lenni az ünnepi készülődésnek. Az utóbbi két, viszonylag küzdelmes év után szeretnék megajándékozni a közönségüket egy saját készítésű Adventi Kalendáriummal, hogy még különlegesebbé tegyék számukra a mostani ünnepvárást.
 
Fotó: Opera/2019

Ma kezdődik a Diótörő Fesztivál

Ünnepi műsorral kezdődik pénteken a Diótörő Fesztivál a budapesti Erkel Színház előtt, emellett ünnepi köntösbe öltözik az Eiffel Műhelyház is.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek