Kiss Tibiék a Marczibányi téren szülinapoznak

Kiss Tibi és akusztikus zenekara, az Aranyakkord idén ünnepli 5. születésnapját, ez alkalomból pedig felkerekednek, hogy körbemuzsikálják az országot, sőt még a határain túl is találkozhatunk velük idén. Október 7-én Budapesten a sor, ahol a Marczibányi Téri Művelődési Központban hallhatjuk a trió koncertjét.

Fotó: Erdélyi Gábor
Fotó: 4S Street/FB

Öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de azért... Tripla koncerttel ünnepel a 4S Street

A poptörténeti , nagy példák mellett öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de látva a mai trendeket, egyre kevesebb formáció mondhatja el magáról, hogy ugyanolyan odaadással, ugyanabban a felállásban és ugyanabban a zenei vonalban tud maradni ennyi ideig.
 
Új dallal és videóklippel ünnepli 10. szülinapját Ed Philips and the Memphis Patrol

Új dallal és videóklippel ünnepli 10. szülinapját az Ed Philips and the Memphis Patrol

A szeptember elején megrendezett Érdi Pikniken forgatta vadiúj klipjét a hazai rrockabilly és rock and roll kiemelkedő csapata.
 
 
Fotó: AC/FB

Qka MC szülinapi bulija és más szuper hírek az AC háza tájáról

Van, akivel életében nem történik annyi minden, mint amit az április hoz a Kannibálok életébe. Jegyzettömb kellett, hogy ne hagyjunk ki semmit...
 
Cabaret Medrano 20. – születésnapi koncert kiállítással a Gödörben

Cabaret Medrano 20. – születésnapi koncert kiállítással a Gödörben

Huszadik születésnapját ünnepli a Cabaret Medrano szombaton a fővárosi Gödörben. Az esten fellépnek vendégzenészek, a kísérőrendezvény pedig egy kiállítás, amely a zenekar tagjainak különböző műveit mutatja be.
 
Budaörsi Napok 2018 (Fotó: Cabaret Medrano)

Casablanca a Kobuciban: Cabaret Medrano szülinapi koncert Óbudán

20 év gyorsan elröpült... Az ünnepi pillanatot most négy koncerttel ragadja meg az igazán egyedülálló műfajban zenélő Cabaret Medrano zenekar, ennek nyitóeseménye lesz 20-án kedden, a Kobuci kertben. Az évforduló kapcsán Kamondy Imre ½ frontembert* kérdeztük.
 
Fotó: CTV News

60 dal, ami megmentette Bono életét

Május 10-én töltötte be 60. életévét a világ egyik leggazdagabb, legtehetségesebb és egyben legbőkezűbb rocksztárja, a U2-frontember Bono, aki gyorsan el is készített egy 60-as listát kedvenc dalaiból.
 
 
Hobo

Szülinapi buli a 75 éves Hoboval az Arénában

Földes László Hobo idén ünnepli 75. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán országos és erdélyi turnéra indul, amely 2020. március 20-án, a debreceni Lovardában kezdődik. A turné utolsó állomása 2020. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában lesz, ahol vendékkel,...
 
Nem 10, 20, 30, 50 – első szülinapját ünnepli a Carson Coma

Nem 10, 20, 30, 50 – első szülinapját ünnepli a Carson Coma

Egyébként is bosszantóan fiatalok... A jóformán tinédzserekből álló vintage hangzásvilágú csapat november 30-án tartja első szülinapját az Akvárium Klubban. Kis felüdülés a sok fél életet átívelő évfordulóhoz képest :)
 
Jótékonysággal ünnepli a 10. szülinapját a Kobuci

Jótékonyság, világzene, fotóalbum, szülinap – így ünnepli a 10. évet a Kobuci

Azt már megtapasztaltuk, hogy idén MINDENKI ̶t̶á̶n̶c̶o̶l̶ ünnepel: 5-55-ig minden szám megtalálható a repertoárban, a Kobucival is elszaladt az idő: immáron 10 éve várják Óbuda egyetlen szabadtéri szórakozóhelyén a népeket.
 
Fotó: Besh o droM

20 vendéget hívott a 20. szülinapi koncertjére a Besh o droM

Most már értjük, hogy a hagyományt megtörve, miért nem velük nyílt meg az óbudai koncerthelyszín: a magyarországi világzene egyik legkiemelkedőbb zenekara 2019. június 8-án 20 éves fennállását ünnepli a Kobuci Kertben.
 
Fotó: fenyomiklos.hu

Fenyő Miklós ad ingyenes koncertet Angyalföld szülinapi buliján

Fenyő-koncert, angyalföldi retró, utcazenei fesztivál és házibuli is szerepel a XIII. kerület májusi zenei programtervében.
 
Tavaszváró újévköszöntő videó a Supernemtől

Tavaszváró újévköszöntő videó a Supernemtől

Vadonatúj videóval köszöntötte a 2019-es esztendőt a Papp Szabi vezényletével felálló, idén 17. életévét ünneplő Supernem zenekar.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek