Átlépte a 11 milliárdos megtekintést a legnézettebb YouTube-videó

Újabb világrekordot döntött meg a legnézettebb YouTube-videó: a Baby Shark-dalt immár 11 milliárdnál is többször hallgatták meg a legnépszerűbb videómegosztó platformon

Átlépte a 11 milliárdos megtekintést a legnézettebb YouTube-videó
A Partizán Kandech Evelyne emlékének ajánlja Megasztár-különkiadását

A Partizán Kandech Evelyne emlékének ajánlja Megasztár-különkiadását

A Partizán régóta készült egy produkcióra Megasztárral kapcsolatban – most, karácsony alkalmából meg is valósították. Megszólaltatták az egykori versenyzőket, a produkció háttérdolgozóit, kreatív csapatát, a zsűri tagjait, a műsorvezető Till Attilát. Az adást Gulyás Márton...
 
Kiverte a biztosítékot a Sztárban sztár leszek

Kicsapta a biztosítékot a Sztárban sztár leszek

Külsős munkatársunk olyat tett, amire bennünket nagyon nehezen lehetne rávenni (ezek után meg pláne): megnézte a Sztárban sztárt. Véleménycikkünk következik.
 
 
Újra Sasvári Sándor lesz Jézus Krisztus, a szupersztár

Újra Sasvári Sándor lesz Jézus Krisztus, a szupersztár

Andrew Lloyd Webber és Tim Rice világhírű musicalje új látványvilággal és régi Jézussal tér vissza a Madách Színházba.
 
Ha az a vágyad, hogy a Piramis köszöntsön fel a szülinapodon, nincs akadálya

Ha az a vágyad, hogy a Piramis köszöntsön fel a szülinapodon, nincs akadálya

Nem mindennapi akció indult el hazánkban is: személyre szabott videóüzenetet rendelhetünk ismert magyar zenészektől (is). A hírességek egy rövid online üzenetben tolmácsolhatják párodnak, családtagjaidnak, barátaidnak a születésnapi köszöntést, az esküvőről vagy a...
 
Fotó: Porapak Apichodilok (Pexels)

Csak karácsonyi kibontásra! Meglepetéssel készülnek a Musical Sztárok

Musical Sztárok Karácsonya címmel a Budapesti Showszínház karácsonyi dalválogatást tesz a karácsonyfa alá, amelyen Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Egyházi Géza, Csengeri Attila és más közkedvelt musical színészek énekelnek.
 
Fotó: sorozatwiki

Keresik a kámforrá vált Curtist

Egyelőre nem tudni, mi történhetett Curtissel, a TV2 egészen az élő műsor kezdetéig várt a rapperre, de Széki Attila nem érkezett meg a stúdióba, a csatorna szűk szavú közleménye szerint ezzel számára véget ért a Sztárban Sztár műsora.
 
 
Ilyen volt tavaly...

Nem lesz nagyszínpad a ma kezdődő szüreti fesztiválon Tokajban

Ma kezdődik és vasárnapig tart a Tokaji Szüreti Napok: a rendezvényen lesz többek között utcaszínház, népi játékok tere, tűzzsonglőrshow és interaktív történelemóra, de bemutatkoznak a gólyalábasok és vásári komédiások is
 
Családban marad: Tóth Vera ül be Tóth Gabi helyére a Sztárban sztár zsűrijében

Családban marad: Tóth Vera ül be Tóth Gabi helyére a Sztárban sztár zsűrijében

Tóth Gabi már a gyermeke érkezésére koncentrál, így az utolsó két adásban a csatorna döntése alapján az énekesnő helyét Tóth Vera veszi majd át – olvastuk a Blikkben.
 
Zacher Gábor szupermen!

Zacher Gábor a legnagyobb rocksztár!

November 8-án az Instantban mutatja be a Rocksztárok porszívóznak című, második nagylemezét a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P).
 
 A dóm születésnapján mutatják be a Jézus Krisztus Szupersztárt Szegeden

A dóm születésnapján mutatják be a Jézus Krisztus Szupersztárt Szegeden

A dóm felszentelésének 90. évfordulóján tűzik műsorra a Jézus Krisztus Szupersztárt a Szegedi Szabadtéri Játékokon jövő nyáron, a musicalt a tervezett négy helyett öt estén is láthatja a közönség .
 
Fotó: msn.com

Bréking: Elindult a Kádban Sztár!

Elindult a Kádban Sztár című tehetségkutató verseny, ahol olyan lelkes amatőröket keresnek, akik ki akarnak törni a zuhanykabin falai közül, és megmutatnák az országnak, hogyan énekelnek a zuhany alatt vagy akár a kádban.
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Ed Sheeran visszavonul

A brit sztárzenész hétfőn fejezte be 2017 februárjában elstartolt Divide turnéját. Egy 2019-ben összeállított lista szerint a hatodik helyen áll a világranglistán a mintegy 18.1 milliárd forintnak megfelelő, koncertezéssel megkeresett összeggel.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek