Celine Dion végleg lemondta a világturnéját – elmarad a budapesti koncert

Celine Dion még a múlt év végén videóüzenetben jelentette be, hogy a 2023. február 24. és április 11. közé tervezett „Courage World Tour” koncertjeit egészségügyi okokból elhalasztja. A halasztásból mára lemondás lett, sajnos.

Fotó: Celine Dion/FB
Fotó: Deák Bill Gyula FB cover

Deák Bill Gyula nem lépett fel tegnap a Tabánban

S további két koncertje is elmarad a zenésznek: az egyik a mai (08.19.) Kőbányai Blues Fesztiválon, a másik pedig egy augusztus 20-i ünnepségen.
 
Fotó: Barba Negra/FB

November 13-ig lemondja a koncertjeit a Barba Negra

A koncerthelyszín a zenekarokkal egyeztetve döntött úgy, hogy amíg ilyen bizonytalan a helyzet – és a próféta beszéljen belőlük, hogy nov. 13-tól nem lesz az –, nem teszik ki sem a közönséget, sem a zenekarokat, sem az előadókat a kétségeknek.
 
 
Fotó: Konyha zenekar

Felfüggeszti a koncertezést a Konyha zenekar

Erről a közösségi oldalon értesítették a rajongóikat, döntésüket az elmúlt hetek koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményeivel indokolták.
 
Fotó: Krúbi/FB

Krúbi is visszavonul – idén már nem lesz koncertje

A hazai rapéletbe üstökösként csapodó fiatalember offolja az év hátralevő részét – csakúgy, mint az AWS frontembere, egészségügyi okokból kell lemondania az új album amúgy is halasztott bemutatójáról. Meg a többiről.
 
Törölte Lajkó Félix és Csík János koncertjét a Dombos Fest

Lajkó Félix és Csík János koncertje után a komplett Dombos Festet törölték

Nagyon sokáig hallgattak a szervezők, majd óriási lendülettel vetették bele magukat a fesztivál összerakásába. Ez a lendület a szerbiai járványhelyzet miatt most megakadt.
 
Elkezdődött a lemondási hullám: Rebublic

Elkezdődött a lemondási hullám: Republic

Úgy tűnik, sikerült a kormánynak a szerdai "belengetett" döntésével ráhoznia frászt a kómából ébredező zeneipar szereplőire. A többség most emiatt cidrizik, de vannak, akik a beutazási korlátozások miatt hoztak döntéseket.
 
 
Fotó: Dürer kert

A zenekaroknak muszáj lesz kipróbálniuk, milyen egy szerdai koncert...

A Szeretlekmagyarorszag.hu közölt egy körképet, amelyben a budapesti nagy koncerthelyszínek képviselőit szólaltatja meg. Mi a Dürert emeltük ki, mert szerintünk van benne pár fontos gondolat, a többit a forrásoldalon találjátok, link alul.
 
6 dolog, amivel támogathatod a zenészeket

6 dolog, amivel támogathatod a zenészeket

Az, hogy úgy általában nem tudunk koncertre menni, vagy hogy nem tudunk éppen ARRA a koncertre menni, amire hetekig-hónapokig vártunk, nem elhanyagolható kellemetlenség, de nem veszélyezteti a megélhetésünket.
 
Megvan az első becslés: csak az élőzene-ipar ötmilliárd dollárt veszíthet a koronavírus miatt

Megvan az első becslés: az élőzene-ipar ötmilliárd dollárt bukhat a Covid 19 miatt

Ahogy a Barba Negra vezetője, Szűcs Mihály egy előző interjúnkban megfogalmazta: "A veszteségeinket nem ma kell felmérni – a veszteségek sajnos úgyis stabilan itt maradnak, s ez a nehéz időszak az egész 2020-as évet be fogja árnyékolni." A Dalszerző.hu átvette a nemzetközi...
 
Ezek a nagyobb koncertek, amelyeket törölni kell

Ezek a nagyobb koncertek, amelyeket törölni kell

Az Index összeszedte, melyek az érintett legnagyobb szabású események – hálánk –, idézzük belőle a ránk vonatkozó eseményeket.
 
Fotó a január 17-i koncertről/ Sum 41 FB

A SUM 41 törölte második párizsi koncertjét, miután az első helyszín közelében robbanás történt

A kanadai rockerek január 18-án, szombaton a Les Etoiles-ben, az "Order In Decline" világturné európai szakaszának részeként adták volna második párizsi koncertjüket. A fellépést azonban az első koncert helyszíne, a Zenith közelében történt robbantás miatt törölték.
 
Fotó: Yungblud/FB

Yungbludot egyik száma miatt nem látják szívesen egy kaliforniai iskolában

A héten adtunk hírt arról, hogy az angol zenész is jön nyáron Sopronba. Van azonban olyan hely, ahol nem örülnek annyira a koncertjének...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek