Idén is kitört a Wharmageddon – december 2-án valóságos tömegmészárlás történt

Évekkel ezelőtt 231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast. No nem az összesben, csak a Fuller's nevű kocsmalánc brit egységeiben, a tiltás pedig nem örökre, csak december 25-ig szólt. Minderről 2018-ban írtunk, de az RTL Klub friss cikke szerint máig létezik az "ok", ami a tiltást előidézte. A Fuller-akcióról nincs aktuális hírünk.

231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast
Hajdú Eszter filmjének középpontjában az anya-fiú kapcsolat áll.

Első fokon pert vesztettek a Barta-film alkotói

A Siess haza vár a mama című zenés dokumentumfilm készítői és Barta Tamás jogörököse ellen jelenleg négy bírósági eljárás van folyamatban, melyeket a film egyik mellékszereplője, Barta Tamás egykori üzlettársa indított el. A kép- és hangfelvételhez való jog érvényesítése...
 
NE emeld fel a hangszórót! – A tiltás ellenére több százan táncoltak egy párizsi parkban

NE emeld fel a hangszórót! – A tiltás ellenére több százan táncoltak egy párizsi parkban

A közösségi oldalakra felkerült felvételek szerint vasárnap délután több száz fiatal táncolt magasba emelt hangszórók körül, többségük nem viselt maszkot és nem tartotta be a védőtávolságot. A spontán bulizás miatt eljárás indított a párizsi ügyészség.
 
 
Vihar a biliben, avagy tényleg áll a bál a Barta Tamásról készült film körül?

Siess megnézni ingyen, mert úgy néz ki, betiltják az LGT egykori gitárosáról készült filmet

Barta Tamás halálának 39. évfordulója február 16-án lesz. Az LGT legendás gitárosának emléket állító film alkotói úgy döntöttek, hogy erre az alkalomra egy hétig mindenki számára hozzáférhetővé teszik a Siess haza, vár a mama című dokumentumfilmjüket – értesült a 24.hu.
 
Már megint letiltotta a BBC a legjobb karácsonyi dal játszását

Már megint letiltotta a BBC a legjobb karácsonyi dal játszását

A BBC Radio 1 többet nem játssza a Pouges és Kirsty MacColl világhírű karácsonyi dala, az 1987-es Fairytale of New York eredeti verzióját, mert az sértheti a fiatalabb hallgatók érzékenységét – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a 444.hu.
 
Októbertől nem tudunk élőben bejelentkezni a koncertekről

Bocs, de októbertől már nem tudunk élőben bejelentkezni a koncertekről

Egészen őszinték leszünk: a sokadik cikket olvassuk a témában, és nem lett tisztább a kép, ami biztos, októbertől bekeményít a Facebook a zenei tartalmak megosztásával kapcsolatban.
 
Letiltotta a YouTube Kasza Tibiék klipjét

Letiltotta a YouTube Kasza Tibiék klipjét

Mivel nekünk nincs gondunk a tegnap a FB oldalunkon is bemutatott klip lejátszásával, a Blikkből tudtuk meg, hogy a videómegosztó állítólag pornográf tartalomnak minősítette és egyes felhasználók számára elérhetetlenné tette Dér Heni és Kasza Tibi új közös produktumát.
 
 
Focimeccsre, strandra, cirkuszba lehet menni, koncerte még mindig nem

Focimeccsre, strandra, cirkuszba lehet menni, koncertre még mindig nem

Először azt gondoltuk, a lényeg az, hogy az embereket szét lehessen ültetni, mint a renitenseket a suliban, de kilógott az uszoda meg a strand, nem beszélve a vidéken megtartható 200 mínuszos lagzikról. Szóval, nem értjük, de a téglában lehet a megoldás.
 
Fotó: Fő tér (foter.ro)

Örökre kitiltották Tommy Casht az Electric Castle fesztiválról

„Köszönjük, Tommy Cash, életed utolsó fellépését az Electric Castle-en!” Ezzel a mondattal búcsúztak „örökre” a bonchidai fesztivál szervezői a Facebookon az észt DJ-től péntek esti performansza után – írja a Fő tér.
 
Fotó innen: www.dazeddigital.com

Kidobtak egy zenekart a Glastonbury fesztiválról

Az Infostart tudósított arról, hogy két együttes körül komoly vita keletkezett, végül az egyik nem is léphet fel a a Worthy Farmon. A Glastonbury fesztivál idén június 26 és 30-a között lesz, de már 2018 októberében elfogytak a jegyek rá – mintegy fél óra alatt.
 
Fotó: Kárpátia/FB

Három évre eltiltották a romániai koncertektől a Kárpátia énekesét

A marosvásárhelyi táblabíróság jogerősen 9 ezer lej (630 ezer forint) pénzbírság kifizetésére kötelezte, és három évre eltiltotta a romániai fellépésektől Petrás János Lászlót, a Kárpátia rockegyüttes énekesét. A 2017. december 27-én kimondott ítéletről a Csíki Hírlap...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek