Fotó: MTI Archív

Nyolc éve volt a West Balkán-tragédia – ma újabb ítéletet hirdettek

Közbenső ítéletet hozott a Kúria a West Balkán nevű szórakozóhelyen bekövetkezett diszkótragédia miatt indult kártérítési ügyben. Ennek az a lényege, hogy a szórakozóhelyet bérbe adó gazdasági társaság ügyvezetőjének is kártérítést kell fizetnie a tragédiában elhunytak...
 
Egy pirotechnikai kellék okozta a spanyol énekesnő halálát koncert közben

Egy pirotechnikai kellék okozott tragédiát koncert közben

A BBC értesülésére hivatkozva a 444.hu írta meg, hogy szörnyű baleset történt egy spanyolországi koncerten.
 
 
Csak 25 éves volt… Kun Péter emlékére

Csak 25 éves volt… Kun Péter emlékére

Nem napra pontosan, de júliusban történt... 1993-ban. Amikor a Zorallosokkal megkerüljük a Velencei-tavat, mindig megállunk az emlékművénél. Az Újságmúzeum mai posztját osztjuk meg veletek.
 
Fotó: Her's Facebook

Autóbalesetben elhunyt egy komplett brit zenekar

A Stephen Fitzpatrick (24) és Audun Laading (25) által alkotott duó épp Santa Ana-i koncertjére utazott, amikor halálos közúti balesetet szenvedtek. A két tag mellett a banda turnémenedzsere, Trevor Engelbrektson is életét vesztette.
 
Fotó: Youtube

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...
 
Autóbalesetben meghalt a 28 éves rapper

Autóbalesetben meghalt a 28 éves rapper

Huszonnyolc éves korában elhunyt a brit rapper, Blaine Cameron Johnson, művésznevén Cadet – írja a Bors.
 
 
A tragédia egyéves évfordulóján a Műcsarnok mögötti téren gyűltek össze a családtagok, barátok, iskolatársak. A balesetet szenvedett busz ugyanis innen indult el, és ide várták vissza a hozzátartozók (24.hu)

Bornai Tibor dalt írt a veronai buszbaleset áldozatainak emlékére

A dal címe: "Nélküled veled", megírására az ismert zenészt az áldozatok szülei kérték fel – értesült a Bors.
 
Fotó: Tancsapda/FB

Tragédia történt a Tankcsapda évindító koncertje után

Január elsején rendhagyó módon az Akváriumban tartotta évindító koncertjét a debreceni banda. A jelenlevők szerint fergeteges buli kerekedett, ami azonban hazafelé történt, azt sajnos sokáig nem fogják elfeledni – de ők talán még megbirkóznak ezzel, másoknak ez nagyon, nagyon nehéz...
 
Nem a kakas okozta Jimmy vesztét

Nem a kakas okozta Jimmy vesztét

Jó előre szólunk: nem derült ki pontosan, mi történt. De a Bors cikkéből annyi kiderült, nem az inkriminált kakas volt a tragédia okozója.
 
Egy pillanattalä tragédia előtt... (South China Morning Post)

A cunami elsodorta a koncertet – életét vesztette a basszusgitáros és a menedzser

A zenekar négy tagját pedig még keresik. Súlyos szökőár csapott le az Indonéziához tartozó Szunda tengeri szorosra helyi idő szerint szombat este: 168 halottról és 700 sérültről érkezett jelentés.
 
Soha ne használj paprikaspray-t egy emberekkel tömött helyen viccből (sem)!

Soha ne használj paprikaspray-t egy emberekkel tömött helyen viccből (sem)!

A hatósági feltételezések szerint paprikaspray-t fújó fiatalkorú, valamint további hét személy ellen indult ügyészi vizsgálat Olaszországban a Marche tartománybeli Corinaldo egyik szórakozóhelyén egy koncerten szombatra virradó éjszaka kirobbant pánik okozásáért, amely hat ember...
 
Fotó: The Local France

Miért nem védték meg az embereket a Bataclanban, az Eagles Of Death Metal koncertjén?

Segítségnyújtás elmulasztásának gyanújával a 2015. november 13-i 130 áldozatot követelő párizsi merényletsorozat túlélői és az áldozatok hozzátartozói közül mintegy harmincan feljelentést tettek pénteken ismeretlen tettes ellen, hogy kiderüljön: a járőröző katonák miért nem...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek