ARIZONA SÖRÖZŐ


CímGyál, 2360, Vecsési u.2
ARIZONA SÖRÖZŐ

Az Arizona 2000. május 25-én nyitotta meg kapuját. Belső és külső jegyei, a külső faerkély valamint a belső függőleges csíkozású bordó tapéta is a szalonok vadnyugat hangulatát jeleníti meg. A vendégkör nyitott tűzterű kandalló mellett kellemesen érezheti magát, ahol rendszerességgel tartunk Rock koncerteket, Karaoke esteket, de mód van cso cso és billiárd lehetőségre is. A billiárd terem az emeleten található, ám a fenti vendégek nincsenek elzárva az alsó szinttől, mert a belső erkélyről élvezhetik a söröző teljes hangulatát. Különleges kapujával és külső homlokzatával már eleve felhívja magára a figyelmet.

Hírek és rajongók
 
Képtár
  • ARIZONA SÖRÖZŐ kép 86254
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek