Bánki-tó, Viziszínpad


HonlapNem ismert
CímBánk, 2653, Tó parti sétány
Bánki-tó, Viziszínpad

A Bánki tó partján, az ország egyik legszebb környezetű színpadán a nagy generáció zenei aktivistái, a négyek blúzbandája, a Blues Fathers zenekar játszik. (Majd’)hatvanasok a hetvenes évek zenéjét. Régi, és mai fiataloknak. Mindenkinek, akinek öröm a zene. A blues örök, a rock sohasem hal meg. Nekünk nincs ennyi időnk. Jöjjön, akinek örömet okoz, ha valóságos emberek igazi hangszereken, ott helyben zenét állítanak elő, és ő annak részese lehet! Hozza, hozd kedves kortársam barátaidat, gyermekeidet! Emlékezetes este lesz!

Képtár
  • Bánki-tó, Viziszínpad kép 13995
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


3 hét múlva Budapesten a dEUS

3 hét múlva Budapesten a dEUS

Hét év után visszatér Budapestre az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai indie- és art rock csapata, a belga dEUS. A nagyhatású együttes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

Ahogyan nemrég megírtuk, valaki ellopta a Lamb Of God zenekar gitárját és basszusgitárját egy phoenixi fellépés előtt. A tetteseket azóta sikerült lecsukni, a hangszereknek azonban nyoma sincs.

Sir Elton John sírt Cannes-ban a róla készült életrajzi film bemutatóján

A kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben érkezett Elton John csütörtök este Cannes-ba a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatójára, a művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek