Korál

Fezen Club


CímSzékesfehérvár, 8000, Lőcsei u. 4.
Fezen Club
Elsőre fura lehet a név annak, aki nem járt még a Fehérvári Zenei Napokon vagy esetleg nem hallott még róla, de annak az idén nálunk szórakozó 15 ezer főnek biztos, hogy sokat mond. Igen, ez a klub egész évben Zenei Napok!
Ún. rendezvényteremnek szánjuk, ahol a metáltól az alternatívon át a szélsőséges elektronikusokig minden lehet. Persze szórakozóhely is, hiszen a koncertek után az adott műfajhoz illő jobbnál-jobb dídzsék húzzák a talpad alá, míg el nem indulnak az első buszok. Persze kocsma is, hiszen egy csomó kényelmes fotel és egy jó nagy bárpult van, ahol elücsöröghetsz a haverjaiddal és baráti árakon ihatsz jó söröket vagy amit megkíván a torkod. És persze egy underground zenei központ, ahol bejöhetsz a bandáddal próbálni vagy fellépni.

Ha zenekar vagy, ne legyél rest, hívj bennünket, hogy benne lehess a beosztásban és fel tudj lépni! Ha pedig Te magad vagy a kedves Vendég, kérünk, hogy tájékozódj gyakran a honlapon, hiszen hetente min. kétszer programokkal várunk és van egy csomó italakciónk is, kímélendő a buxtárcádat.

Aki szeretne sms-ben vagy e-mail-ben tájékoztatást kapni heti rendszerességgel a bulikról, kéretik megadni az adatait (név, telefonszám, e-mail cím) a bejáratnál lévő kérdőíveken, vagy az alábbi címre: info@zeneinapok.hu. Ha próbálni vagy fellépni szeretnél, azt is ide küldd!

Píszendlav & jó mulatást!
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Papp Szabi kocsmája megmutatta, mi a jótékonykodás zenész-módra

Papp Szabi kocsmája megmutatta, mi a jótékonykodás...

A megújult Robot, amit sokan úgy ismernek, hogy "Papp Szabi kocsmája" (valóban néhány zenésztársával üzemelteti), tavaly év végén kezdett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

NAZA – első klubkoncert!

Tavaly év végén kezdtek stúdiózni, nyáron kijött a debütalbum, mostanra pedig összeállt egy egész estés műsor, amit márciusban a nagyközönség elé tárnak.

A pesti nők egy estére beköltöznek a Müpába

Talán kárpótolja az idén tíz esztendős Maszkura és a Tücsökrajt a A Dal2018-ból történt kiesésért egy müpás koncert...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek