Merlot Borhotel és Látványpince


CímSzendrőlád, 3751, Hrsz 811.
Merlot Borhotel és Látványpince
A több mint két hektáros Orosz birtok tetején lévő Merlot Borhotel teraszán elfelejthetjük az időt, és csodálva merenghetünk egy pohár bor mellett a vége láthatatlan panorámán.
A hotel építésének gondolata a családi vállalkozás fejlődésén túl a páratlan panorámával rendelkező, történelmi múltra visszatekintő Szendrőládi szőlőhegy régi fényének visszaszerzése is volt. Küldetésünk , hogy a természet és az ember által közösen alkotott kincsként visszanyerje egykori fényét, és a térség egyik meghatározó turisztikai helyszíne legyen." Orosz István igazgató
Hírek és rajongók
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ilyen még nem volt: könyv is készült az új Kiscsillag-lemezhez

Ilyen még nem volt: könyv is készült az új...

Láttunk már verseskötetet cd-melléklettel, cd-t különlegesen illusztrált kísérőfüzettel, hangoskönyvet – ám a Tompa kések-könyv egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ajánlhatunk pár koncertet a reggeli kávé mellé?

Bőven lesz miből válogatnunk október 9. és 25. között: a 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál rengeteg programmal készül a könnyűzene és a jazz rajongóinak, és végre a korán kelőkre is gondolt valaki! :)

Egy imádni valóan furcsa Völgyhétvége Kapolcson

Mint azt már sokan tudják, mi is beszámoltunk róla, a Művészetek Völgyét "csak úgy" nem szerették volna elengedni a szervezők, négy részre vágták és hétvégenként tálalták, tálalják – még kettő hátravan. Mi a második Völgyhétvége vendégei voltunk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek