Pannónia Ház


HonlapNem ismert
CímVác, 2600, Köztársaság út 19.

Közeli koncertek a helyen

Katáng koncert

Katáng koncert

Pannónia Ház október 16. (10:00)
Pannónia Ház

A váci főtér keleti házsorában áll a Pannónia Ház néven ismert emeletes klasszicizáló barokk épület. Uradalmi kocsma volt az 1700-as évek elején (első írásos emléke 1718-ból való), később az Aranyszarvashoz címzett vendégfogadóként működött. Társadalmi eseményeknek adott helyet, színtársulatokat fogadott, falai közt játszott vándorszínész korában Petőfi Sándor is. A Pannónia név már a későbbi kereskedőház időszakából származik. Az elmúlt évtizedekben számos intézmény használta; 2009 és 2013 között itt működött a Váci Értéktár Közérdekű Muzeális Gyűjtemény. Jelenleg a váci Tragor Ignác Múzeumhoz tartozó Pannónia Ház - Közérdekű Muzeális Kiállítóhely, illetve a váci Anyakönyvi Hivatal és Házasságkötő Terem működik itt.

Hírek és rajongók
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Cher nem hagyja magát

Cher nem hagyja magát

Cher pert indított Sonny Bono örökösei ellen a közös dalaik jogdíjai miatt, amiktől szerinte megpróbálják megfosztani őt.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.

HVG: A Coldplay koncertjén a rajongók ugrálása termeli majd az áramot

Ha meg nem ugrálnak, az együttes szerint kialszanak a fények és a buli lényegében meghal – írja a lap sajtóértesülés alapján.
Új koncertek