Siófok Nights


CímSiófok, 8600
Siófok Nights
Cityfest a Balatonon - 06.25-08.27.
A partyarcokat hatalmas meglepetésekkel, a nyugodt pihenésre vágyókat színes programokkal, a gasztronómia szerelmeseit valódi ínyencségekkel várja a déli part gyöngyszeme, Siófok.
Siófok NightsA fesztiválszezon egyik legizgalmasabb és leghosszabb programsorozatát kínálja idén a nyár fővárosa, Siófok. A teljesen megújult város Siófok Nights Cityfest néven két hónapon át kínál eseményeket azoknak, akik idén is Közép-Európa legnagyobb üdülőtavát választják kikapcsolódásuk helyszínéül. Világhírű DJ-k, a legkedveltebb hazai zenekarok, sportprogramok, páratlan strandválaszték, élménypontok, gasztronómiai különlegességek, minden este egyszerre több helyszínen zajló partik várják az ide látogatókat. Ausztriához hasonlóan most alkalmaznak először egy olyan kedvezményekre és térítésmentes szolgáltatásokra jogosító régiós karszalagot, mellyel például ingyenesen viszik kisbuszokkal a vendégeket az egyes helyszínek között, soron kívül juthatnak be Siófok VIP-jaként a meghatározó szórakozóhelyekre, a hozzárendelt kuponokkal minimum 50% kedvezménnyel fogyaszthatnak az éttermekben és számos helyen ajándékitallal is kedveskednek a karszalagok birtokosainak. A karszalag felmutatásával 10-15%-kal kedvezőbben vehetsz igénybe szolgáltatásokat (fodrász, kozmetikus...), és olcsóbban juthatsz belépőjegyekhez például kalandparkba és a Coke Club eseményeire. Külön kisbuszok visznek ingyenesen a fesztiválhelyszínek között egészen a szállásodig, délutántól hajnalig.
Karszalag átvételére jogosító vouchert vásárolhatsz az ország szinte összes Playersroom és Sport Factory üzletében (június 10-től - a teljes listát a siofoknights.hu oldalon találod), az Aranypart és Ifjúság Campingekben, és a siofoknights.hu oldalon. Karszalagod meg is vásárolhatod, vagy a voucherek ellenében átveheted Siófokon, a Petőfi sétányon a Palace Caféban, és az Ezüstparton a Palace Dance Clubban. Itt kapod meg a kuponokat is.
A Cityfesthez kapcsolódik egy információs portál, melyen keresztül tájékozódni lehet a programok, szállások, helyszínek és lehetőségek között, olvashatnak ajánlókat, izgalmas tartalmakat sztárokról, divatról, a szabadidő értékes eltöltésének lehetőségeiről.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját

Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál...

Újabb rekordot hozott az idei nyár az EFOTT életébe: közel 120.000-ren fesztiváloztak Velencén.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

És már Bambi is kapható!

Nem tévesztettük el a szöveget: arról van szó, hogy a nagy retróhullám immáron betört az üdítőital-piacra is: újra kapható lesz a Bambi!

Ismét összefognak a zenészek egy társukért – te is segíthetsz!

Nem ez az első eset, hogy büszkék lehetünk a zenészeinkre: ahogy híre megy, bajban van egy társuk, azonnal a segítségére sietnek. Légy te is magyar zenész!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek