SZIE Sportcsarnok


HonlapNem ismert
CímGödöllő, 2103, Páter Károly utca
SZIE Sportcsarnok

Sportcsarnok

Csarnokunkban nemcsak a sportolni vágyók maximális igényeit tudjuk kielégíteni, hanem különböző egyéb rendezvények szervezésére is kiválóan alkalmas. Gödöllő város első osztályú női röplabda csapata (TEVA) és a jelenleg első osztályú futsal csapat (Bikák) hazai mérkőzéseit is rendszeresen itt szervezik.

A küzdőtér hitelesített futsal, kézilabda, kosárlabda és röplabda pálya.

Minden évben koncertek, művészeti fellépések és a térségi iskolák szalagavató báljai is itt kerülnek megrendezésre. 

Sportcsarnokunk a hallgatóink körében is népszerű. A hallgatói bajnokságok mellett évente több alkalommal humoros, a sporttal kapcsolatos diákrendezvényeknek is otthont ad a csarnok.

Az elmúlt évek során számos külső szervezet, egyesület, iskola keresett meg minket és kötöttünk együttműködési megállapodást.
 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

A világpremierrel egy időben jön a Roger...

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

NEM az eperről szól John Lennon ikonikus dala!

Először nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a John Lennon révén legendássá vált Strawberry Field Liverpoolban: az egykori árvaház helyén immár egy interaktív kiállításnak otthont adó látogatóközpont, közösségi kávézó, bolt és kertek várják a Beatles rajongóit.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek