SZIE Sportcsarnok


HonlapNem ismert
CímGödöllő, 2103, Páter Károly utca
SZIE Sportcsarnok

Sportcsarnok

Csarnokunkban nemcsak a sportolni vágyók maximális igényeit tudjuk kielégíteni, hanem különböző egyéb rendezvények szervezésére is kiválóan alkalmas. Gödöllő város első osztályú női röplabda csapata (TEVA) és a jelenleg első osztályú futsal csapat (Bikák) hazai mérkőzéseit is rendszeresen itt szervezik.

A küzdőtér hitelesített futsal, kézilabda, kosárlabda és röplabda pálya.

Minden évben koncertek, művészeti fellépések és a térségi iskolák szalagavató báljai is itt kerülnek megrendezésre. 

Sportcsarnokunk a hallgatóink körében is népszerű. A hallgatói bajnokságok mellett évente több alkalommal humoros, a sporttal kapcsolatos diákrendezvényeknek is otthont ad a csarnok.

Az elmúlt évek során számos külső szervezet, egyesület, iskola keresett meg minket és kötöttünk együttműködési megállapodást.
 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Több mint százezren buliztak Debrecenben – a Tankcsapdával értek a csúcsra

Több mint százezren buliztak Debrecenben – a...

Vasárnap véget ért a 12. Campus Fesztivál. Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére idén 114 ezren látogattak el.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ezt nem szerettem, ezt nem szerettem… Európa Kiadó, Dürer-kert

"Mit csináljak, hogy elfelejtsem?" Na jó, elfelejteni azért semmiképp nem akarom, de messze nem ez volt életem legjobb Európa Kiadó-koncertje, de még az csak az idei évé sem. Illetve hát... egyáltalán nem lett volna ez rossz koncert, ha az ember csak úgy általában betéved egy ismeretlen zenekar koncertjére a Dürerben (elő szokott...

Örökre kitiltották Tommy Casht az Electric Castle fesztiválról

„Köszönjük, Tommy Cash, életed utolsó fellépését az Electric Castle-en!” Ezzel a mondattal búcsúztak „örökre” a bonchidai fesztivál szervezői a Facebookon az észt DJ-től péntek esti performansza után – írja a Fő tér.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek