SZIE Sportcsarnok


HonlapNem ismert
CímGödöllő, 2103, Páter Károly utca
SZIE Sportcsarnok

Sportcsarnok

Csarnokunkban nemcsak a sportolni vágyók maximális igényeit tudjuk kielégíteni, hanem különböző egyéb rendezvények szervezésére is kiválóan alkalmas. Gödöllő város első osztályú női röplabda csapata (TEVA) és a jelenleg első osztályú futsal csapat (Bikák) hazai mérkőzéseit is rendszeresen itt szervezik.

A küzdőtér hitelesített futsal, kézilabda, kosárlabda és röplabda pálya.

Minden évben koncertek, művészeti fellépések és a térségi iskolák szalagavató báljai is itt kerülnek megrendezésre. 

Sportcsarnokunk a hallgatóink körében is népszerű. A hallgatói bajnokságok mellett évente több alkalommal humoros, a sporttal kapcsolatos diákrendezvényeknek is otthont ad a csarnok.

Az elmúlt évek során számos külső szervezet, egyesület, iskola keresett meg minket és kötöttünk együttműködési megállapodást.
 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


10 album, ami idén lesz 10 éves

10 album, ami idén lesz 10 éves

Tíz év nem nagy idő, tekintve, hogy idén dömpingje van a 20+-os jubiláló zenekaroknak, de azért érdemes egy évtizedes számvetést készíteni. Az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ezer táncos és zenész, ezer lámpás – és némi rozé

Több mint hatvan pincészet roséi és más stílusú borai, valamint élesztős kenyerek és más finomságok mellett koncertek, ifjúsági és egyéb programok várják a 8. Rosalia Rosé és Pezsgő Liget látogatóit a Városligetben május 31. és június 2. között.

2 év alatt közel 200 koncert 22 országban - Új klippel jelentkezik európai turnéja után a Belau

A Belau a nemzetközi elektronikus zenei színtér egyik legígéretesebb zenekara, két év alatt közel 200 koncertet adott 22 országban. Az első lemezük, The „Odyssey” címmel jelent meg, amelyet Fonogram-díjjal jutalmaztak. Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most új dallal jelentkezik, amelyben Sophie Barker működik közre,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek