A biztonságosabbnak tűnő augusztust választotta a Fishing on Orfű

2021/05/05  ·     ·  koncert.hu

A Fishing on Orfű hivatalos pótdátum meghirdetésével indította el a jegyértékesítést 2020 decemberében. A döntés előkészítésébe bevonták a közönségüket, a dolgot viszont tovább már nem nagyon lehetett halogatni: ma közzétették, hogy a fesztivál augusztus 24-28. között lesz a megszokott helyszínen.

A biztonságosabbnak tűnő augusztust választotta a Fishing on Orfű

Mind a fesztiválbelépők, mind a kempingjegyek automatikusan érvényesek a pótdátumra. Ugyanúgy, ahogy a speciális keddi beköltöző nap jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók.

Egyszerűen nem dönthettek másként, hiszen 6 héttel a "rendes" időpont előtt még kormányzati döntés sincs arról, mi legyen a zenés-táncos összejövetelekkel (amikről ma már tudjuk, hogy nem a kulturális rendezvények palettáját színesítik), továbbmenve senkinek sincs halvány segédfogalma arról, hogy ha egyszer mégis lehetnek, annak milyen feltételekkel, lehet-e állni vagy sem plusz mindenféle járványügyi izék – ez a védettségi igazolványos dolog az első kézzelfogható infó, de ez sem hivatalos, fesztivált pedig nem lehet csettintésre rendezni, még akkor sem, ha a Fishing a rugalmasabbnak kikiáltott közepes fesztiválok kategóriájába tartozik.

Plusz a közönségük is úgy látta jónak, ha áttolják nyár végére az eseményt.

VISZONT. Hogy ne maradjon árván a június, egy új, jóval kisebb és családiasabb 3 napos rendezvényt tartanak majd az eredeti dátumon, ez lesz a MiniFishing, részletekkel később jelentkeznek, ahogy megvan, mi is.

Akinek most a szállását kell átbookolnia, sok sikert kívánunk, lehet, úgy érzitek, bosszúság, de higgyétek el, ez a halasztási most egy jó hír, reméljük, a szállásadók is legalább olyan rugalmasak lesznek, mint a fesztivál – okkal – sokat dicsért közönsége :)

 via

.

Fishing on Orfű, 2021., FOO, miniFishing

 

 

Szólj hozzá!


 Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd...

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.
Új koncertek
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
NÓTÁR MARY A...
EVERNESS Fesztivál