Nem volt Som Lajos 70: pályatársai nem voltak kíváncsiak a zenészre a születésnapján

2017/10/04  ·     ·  Blikk

A Taurus, a Piramis és a Senator együttesek alapítója jelenleg a Péterfy Sándor utcai kórház krónikus belosztálya lakója. Itt töltötte be a hetvenet. Több barátját és ismerősét is "meghívta" a kórterembe egy kis ünneplésre, de csak egyetlen ember, a korábbi menedzsere érkezett a kórházba a jeles napon.

Fotó: Blikk

Ehhez képest három évvel ezelőtt kifejezett parti volt a Rockmúzeumban, ahol a 67. születésnapját ünnepelte. Ott még a Piramis-alapító zenész első felesége, Karda Beáta is beszédet mondott és Takáts Tamás is felköszöntötte a szülinapost.

A cikk szerint Som kedélyes közönnyel viselte, hogy már egykori zenésztársai sem kíváncsiak rá és a rajongók sem látogatták meg a hetvenedik születésnapján.

2016. szeptember 9-én, a budapesti Trafik Klubban tartottak egy jótékonysági koncertet, a Stress frontembere javára. Akkor még Som Lajos volt az est díszvendége...

A teljes Blikk-cikk itt olvasható

Som Lajos, születésnap, Piramis, kórház, bulvár

 

 

Szólj hozzá!


Na, milyen volt Orfű az első napon?

Na, milyen volt Orfű az első napon?

Telt házzal és magasra tekert fűtéssel indult el az egy héttel későbbre tolt Fishing on Orfű fesztivál. Az első nap után még mindig áll...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Nem csak fesztivál, hanem Bánki Nyár is lesz a tónál

Pénteken kezdődik és két hónapig tart a Bánki Nyár rendezvénysorozata színházi előadásokkal, koncertekkel, sporteseménnyel. A bánki tó víziszínpadán fellép többek között Charlie, Kovács Kati vagy a Tankcsapda, továbbá lesz dzsesszkívánságműsor és stand up is.

Jönnek a hollandok!

A következő három évben Budapest – Hollandia kiemelt kulturális partnereként – a korábbiaknál is több holland kulturális esemény befogadója lesz.
Új koncertek