Neoton 1000

Paul McCatney, Ringo Starr, Keith Richard – mi a közös bennük?

2018. szeptember 28.  ·     ·  koncert.hu, MTI

Ráadásul: mi a közös bennük úgy, hogy a téma nem a zene...

Paul McCatney, Ringo Starr, Keith Richard – mi a közös bennük?

Egy mágikus nagypapa és unokái kalandjairól ír képeskönyvet Paul McCartney, Hey Grandude című mesekönyvét a 76 éves ex-Beatle minden nagyszülőnek ajánlja, bárhol is éljenek.

2019-ben megjelenő könyvéről McCartney elmondta, hogy a négy unoka imádja mágikus nagyapját, akivel kalandokra indulnak.

"Minden nagyszülőnek akartam írni - és a persze a gyerekeknek -, hogy legyen valami, amit olvashatnak unokáiknak elalvás előtt" – tette hozzá.

"Nyolc unokám van, valamennyi gyönyörű, és az egyik egy nap azt mondta nekem, 'Hey Grandude', azóta így ismernek engem" – magyarázta a könyv címét.

Nem Paul McCatney az első brit rockzenész, aki gyermekkönyv írására adja fejét, az egykori Beatles együttes másik tagja, Ringo Starr és a Rolling Stone együttesből Keith Richard is adott már ki képeskönyvet.

Paul McCartney korábban már nevét adta olyan gyermekkönyvekhez, amelyek a környezetvédelmére hívták fel a kicsinyek figyelmét

 

Paul McCatney, Ringo Starr, Keith Richard, mesekönyv

 

 

Szólj hozzá!


Áttolják augusztusra a Fishing on Orfűt?

Áttolják augusztusra a Fishing on Orfűt?

Figyelemmel követjük a kisebb-nagyobb fesztiválokat, főleg a júniusiakat, hogyan alakul a sorsuk. Noha a FOO hivatalos oldalán még nincs vonatkozó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A tavasz jön, a Terasz sajnos nem

A koronavírus megfékezése érdekében bevezetett korlátozások miatt a 2020-as Akvárium Tavasz Terasz elmarad, és nem is kerül más időpontban megrendezésre – közölte ma az Akvárium.

A Sziget elfogadta az Electric Castle kihívását: dalra fakadt a fesztivál crew

A bonchidai fesztivál szervezői összeraktak egy "home office" karaoké videót, amelyen a munkatársak dalolják el otthonról a Stand by me-t.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek