Ugyanúgy halt meg a The Cranberries énekesnője, mint Whitney Houston

2018. szeptember 06.  ·     ·  koncert.hu, MTI

Alkoholmérgezést kapott, ezt követően fulladt a fürdőkádba Dolores O'Riordan, a The Cranberries ír zenekar énekesnője januárban - írja a BBC a westminsteri igazságügyi orvosszakértőre hivatkozva.

Ugyanúgy halt meg a The Cranberries énekesnője, mint Whitney Houston

Dolores O'Riordan váratlanul hunyt el január közepén egy londoni hotelben – a pizsamát viselő nő testét a fürdőkádba merülve találták meg. Az énekesnő nem hagyott hátra üzenetet és nem voltak arra utaló bizonyítékok, hogy ártani kívánt volna magának. A szobában öt kis alkoholos üveget és egy üveg pezsgőt találtak, a toxikológiai vizsgálat a vezetéshez engedélyezett határérték négyszeresét találta O'Riordan vérében.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint alkoholmérgezés miatt bekövetkezett fulladás okozta az énekesnő halálát. "Semmi nem utal arra, hogy nem baleset történt" – mondta.

A 46 éves énekesnő felvételeket készíteni érkezett a brit fővárosba.

Whitney Houston holttestére szintén szállodai lakosztályának fürdőkádjában lelt rá személyi testőre 2012. február 11-én. A halála okaként a vényre kapható gyógyszerek és az alkohol interakcióját nevezték meg, mely nem szándékos halálesetet eredményezett. (Más források azt írták, hogy a 48 éves énekesnő szívbetegsége és kokainfogyasztás miatt fulladt a kádba.) Igazi családi dráma, hogy lánya, Bobbi Kristina Brown szintén egy fürdőkádból került eszméletlen állapotban kórházba 2015. január 31-én. Súlyos agykárosodása miatt már nem tért magához a kómából, egy hospice otthonban, családi körbe hunyt el  2015. július 26-án.

(Wiki)

Dolores O'Riordan, haláleset, drog

 

 

Szólj hozzá!


Charlie-nagykoncert az egykori úttörőtáborban

Charlie-nagykoncert az egykori úttörőtáborban

Július 19-én, pénteken kultikus helyszínen, az egykori Csillebérci Úttörőtábor területén létrejött Budai Szabadtéri Színházban koncertezik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Miénk ez a cirkusz! Dalszerzőpályázat – a téma a manézsban hever

A cirkuszművészet megújítása jegyében, Kötéltánc elnevezéssel dalpályázatot hirdet a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ.

Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját

Újabb rekordot hozott az idei nyár az EFOTT életébe: közel 120.000-ren fesztiváloztak Velencén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek