hrutka

Újra összeáll a Spice Girls?

2 hete  ·     ·  Juhász Vali

A Spice Girls bejelentette, hogy egy különleges tévés produkció kedvéért 2018-ban összeállnak, és egy teljesen új albumbot is meg kívánnak jelentetni.

Újra összeáll a Spice Girls?

A kilencvenes években minden sokkal egyszerűbb volt, mint manapság: csillogó glitterek a finom kontúrok helyett, magnókazetták hallgatása ismerkedés gyanánt (ahelyett, hogy ménmekben jelöljük meg a crush-ainkat) – s akkor még lehetetlen volt részegen ráírni az exünkre.

Ugye akarjuk, hogy ez visszatérjen, na, őszintén...?

Nos, csaknem lehetséges lesz, hiszen a Spice Girls bejelentette, hogy 2018-ban újjáalakul egy különleges tv show kedvéért, és egy teljesen új albumbot is kihoznak ebből a lehetőségből.

Geri Horner (leánykori nevén Haliwell) már évek óta szorgalmazza, hogy ők öten jöjjenek össze újra, most azt mondta a Red-nek: "Évekig nyomást gyakoroltam rájuk, hogy álljunk össze újra. Eljutottam arra a pontra, hogy hagytam az egészet, lesz, ami lesz."
Ekkor azonban Mel C volt az, aki kampányba kezdett és a pletykák szerint a titkos tárgyalások nyáron lezárultak és végül mindannyian benne vannak a 2018-as reunionban.

"A dolog úgy áll, hogy együtt fognak dolgozni egy sorozat-projekten, amely magában foglal egy albumot és egy TV-műsort, amely a Spice Girls-t ünnepli majd."

Még Posh Spice (Victoria Beckham) is belement, így, hogy sikerült vele megegyezni, minden akadály elhárult a reunion elől, mivel mindig ő volt az a személy, aki távol akarta tartani magát ettől. De a mostanában divattervezőként ismert Beckhamné is csatlakozik a többiekhez – nos ez az igazi Girl-power.

A zenekar rövid időre összeállt már a 2012-es londoni olimpiai megnyitó ünnepségre, ahol a Wannabe-t és a Spice Up Your Life-t adták elő. Tehát már csak egy kicsi izgalom maradt, hogy tényleg létrejön-e a nagy összeborulás jövőre. Viva Forever!

Forrás

Spice Girls, reunion

 

 

Szólj hozzá!


Végre arcon dobhattam egy tortával! – Új klippel támadnak az állat kannibálok!

Végre arcon dobhattam egy tortával! – Új klippel...

Az Animal Cannibals Vissza! című videójában minden elrepül, fejhez csapódik vagy a ruhán csattan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szimfonikus zenekar kíséretében vágtat be a Spanyol Lovasiskola az Arénába

Egy évvel a Bécsi Spanyol Lovasiskola fantasztikus előadása után ismét a lovaké lesz a főszerep a Papp László Budapest Sportarénában.

Dalsztorik: a Last Resort története

A Papa Roach frontembere, Jacoby Shaddix mesél a Last Resort-ról, arról a dalról, ami olyan nagy hatással volt a világra.

Presser Gábor ugyanúgy szilveszterezik, ahogy 16 évig tette

Immár tizenhetedik alkalommal tart közös szilveszteri koncertet az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor. A Zeneakadémia nagytermében ezúttal a Szent Efrém Férfikar a produkció vendége.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek