Újra összeáll a Spice Girls?

2017. november 14.  ·     ·  Juhász Vali

A Spice Girls bejelentette, hogy egy különleges tévés produkció kedvéért 2018-ban összeállnak, és egy teljesen új albumbot is meg kívánnak jelentetni.

Újra összeáll a Spice Girls?

A kilencvenes években minden sokkal egyszerűbb volt, mint manapság: csillogó glitterek a finom kontúrok helyett, magnókazetták hallgatása ismerkedés gyanánt (ahelyett, hogy ménmekben jelöljük meg a crush-ainkat) – s akkor még lehetetlen volt részegen ráírni az exünkre.

Ugye akarjuk, hogy ez visszatérjen, na, őszintén...?

Nos, csaknem lehetséges lesz, hiszen a Spice Girls bejelentette, hogy 2018-ban újjáalakul egy különleges tv show kedvéért, és egy teljesen új albumbot is kihoznak ebből a lehetőségből.

Geri Horner (leánykori nevén Haliwell) már évek óta szorgalmazza, hogy ők öten jöjjenek össze újra, most azt mondta a Red-nek: "Évekig nyomást gyakoroltam rájuk, hogy álljunk össze újra. Eljutottam arra a pontra, hogy hagytam az egészet, lesz, ami lesz."
Ekkor azonban Mel C volt az, aki kampányba kezdett és a pletykák szerint a titkos tárgyalások nyáron lezárultak és végül mindannyian benne vannak a 2018-as reunionban.

"A dolog úgy áll, hogy együtt fognak dolgozni egy sorozat-projekten, amely magában foglal egy albumot és egy TV-műsort, amely a Spice Girls-t ünnepli majd."

Még Posh Spice (Victoria Beckham) is belement, így, hogy sikerült vele megegyezni, minden akadály elhárult a reunion elől, mivel mindig ő volt az a személy, aki távol akarta tartani magát ettől. De a mostanában divattervezőként ismert Beckhamné is csatlakozik a többiekhez – nos ez az igazi Girl-power.

A zenekar rövid időre összeállt már a 2012-es londoni olimpiai megnyitó ünnepségre, ahol a Wannabe-t és a Spice Up Your Life-t adták elő. Tehát már csak egy kicsi izgalom maradt, hogy tényleg létrejön-e a nagy összeborulás jövőre. Viva Forever!

Forrás

Spice Girls, reunion

 

 

Szólj hozzá!


Az indietronica legőrületebb párosa már nagyon készül a pesti bulira

Az indietronica legőrületebb párosa már nagyon...

A hamburgi duó őrületes partyjairól ismert, amit most mi is átélhetünk, az inditronica hősei ugyanis július 20-án egy élő koncerttel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Place to Bury Strangers lemezbemutató szeptemberben a Dürerben

Új lemezzel tér vissza a Budapestre a pszichedelikus zajrock egyik legeredetibb zenekara, az A Place to Bury Strangers. A gitárpedál-márkaalapító, kütyü- és furcsahang-mániás Oliver Ackermann triója, frissen igazolt dobossal és az idén tavasszal megjelent, Pinned című új lemez anyagával sújt le, szeptember 10-én a Dürer Kertben.

Ewan McGregor megjelenésével, és némi közjátékkal zárult az Arcade Fire pesti látogatása

Bár mi nem voltunk jelen, a beszámolók szerint jól sikerült az Arcade Fire vasárnapi koncertje az Arénában, ahol még a közkedvelt színész Ewan McGregor is tiszteletét tette aktuális párja kíséretében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek