Korál

Újra összeáll a Spice Girls?

2017. november 14.  ·     ·  Juhász Vali

A Spice Girls bejelentette, hogy egy különleges tévés produkció kedvéért 2018-ban összeállnak, és egy teljesen új albumbot is meg kívánnak jelentetni.

Újra összeáll a Spice Girls?

A kilencvenes években minden sokkal egyszerűbb volt, mint manapság: csillogó glitterek a finom kontúrok helyett, magnókazetták hallgatása ismerkedés gyanánt (ahelyett, hogy ménmekben jelöljük meg a crush-ainkat) – s akkor még lehetetlen volt részegen ráírni az exünkre.

Ugye akarjuk, hogy ez visszatérjen, na, őszintén...?

Nos, csaknem lehetséges lesz, hiszen a Spice Girls bejelentette, hogy 2018-ban újjáalakul egy különleges tv show kedvéért, és egy teljesen új albumbot is kihoznak ebből a lehetőségből.

Geri Horner (leánykori nevén Haliwell) már évek óta szorgalmazza, hogy ők öten jöjjenek össze újra, most azt mondta a Red-nek: "Évekig nyomást gyakoroltam rájuk, hogy álljunk össze újra. Eljutottam arra a pontra, hogy hagytam az egészet, lesz, ami lesz."
Ekkor azonban Mel C volt az, aki kampányba kezdett és a pletykák szerint a titkos tárgyalások nyáron lezárultak és végül mindannyian benne vannak a 2018-as reunionban.

"A dolog úgy áll, hogy együtt fognak dolgozni egy sorozat-projekten, amely magában foglal egy albumot és egy TV-műsort, amely a Spice Girls-t ünnepli majd."

Még Posh Spice (Victoria Beckham) is belement, így, hogy sikerült vele megegyezni, minden akadály elhárult a reunion elől, mivel mindig ő volt az a személy, aki távol akarta tartani magát ettől. De a mostanában divattervezőként ismert Beckhamné is csatlakozik a többiekhez – nos ez az igazi Girl-power.

A zenekar rövid időre összeállt már a 2012-es londoni olimpiai megnyitó ünnepségre, ahol a Wannabe-t és a Spice Up Your Life-t adták elő. Tehát már csak egy kicsi izgalom maradt, hogy tényleg létrejön-e a nagy összeborulás jövőre. Viva Forever!

Forrás

Spice Girls, reunion

 

 

Szólj hozzá!


Papp Szabi kocsmája megmutatta, mi a jótékonykodás zenész-módra

Papp Szabi kocsmája megmutatta, mi a jótékonykodás...

A megújult Robot, amit sokan úgy ismernek, hogy "Papp Szabi kocsmája" (valóban néhány zenésztársával üzemelteti), tavaly év végén kezdett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

NAZA – első klubkoncert!

Tavaly év végén kezdtek stúdiózni, nyáron kijött a debütalbum, mostanra pedig összeállt egy egész estés műsor, amit márciusban a nagyközönség elé tárnak.

A pesti nők egy estére beköltöznek a Müpába

Talán kárpótolja az idén tíz esztendős Maszkura és a Tücsökrajt a A Dal2018-ból történt kiesésért egy müpás koncert...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek