Véletlenül egy punkegyüttes albumát nyomták Beyoncé bakelitjére

2017/09/21  ·     ·  Simonyi Éva

Néhány Beyoncé rajongó igencsak kellemetlen meglepetést élt át az elmúlt napokban – vagy kellemeset, ha az ember éppen R&B ÉS punk zenerajongó –, amikor kézhez kapta a megrendelt Lemonade-bakelit (vinyl) lemezét, és lejátszotta az első dalt a lemez A oldalán, ami viszont nem Beyoncé dal volt, ugyanis a kanadai Zex együttes dalait nyomták rá a lemezre.

Fotó: Pitchfork.com

A díva óriási sikerű albumának dalai helyett az együttes 2017-es Uphill Battle első fele került fel a vinylre.

Hallgassatok csak bele:

A két egyáltalán nem rokon műfaj előadóinak érdekes találkozása ez, amelyről megkérdezték a Magic Bullet Recordsot is, aki elismerte, hogy nem hamis a hír, hanem valaki hibázott.

Itt a másik :)

A Columbia Record kiadott egy hivatalos közleményt is az ügyben:

“Emberi hiba történt a németországi Celebrate Recodrsnál (amit a Sony használ bakelitek készítésére), így néhány Európában forgalmazott Beyoncé-Lemonade bakelit lemez A oldalán a kanadai Zex együttes pár dala is hallható. A zenészeket semmilyen felelősség nem terheli, valamint tudomásuk sem volt róla. A rajongók, akik megvásárolták a lemezt, megkapják az eredetileg is rendelt Lemonade-et, és visszatérítjük az árat is. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.”

A Zex posztolta a videót Facebook oldalára, amely megmutatja, hogy valóban az ő zenéjüket hallani Beyoncé dalai helyett.

Vajon egyszer a Zex lemezein is feltűnnek majd Beyoncé számok?

Beyoncé, punk, Zex

 

 

Szólj hozzá!


Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Március 18-án Mark Clarke volt a Barba Negra külföldi vendége. Az este két részből állt: az első felében a Cream-et muzsikáló Celebrations Day,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Szuper látványos klippel jelentkezik a régió friss pop csillaga

Karin Ann rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most talán eddigi leglátványosabb videójával jelentkezik.

Németh Róbert dalait áthatja a melankólia

Vidéken is bemutatja közelmúltban megjelent harmadik lemezét Németh Róbert. A Heaven Street Seven basszusgitárosaként több mint két évtizeddel ezelőtt ismertté vált zenész áprilisban Pécsett és Szegeden ad koncertet.
Új koncertek