18 év után újra Magyarországon ad koncertet Enrique Iglesias!

2017/10/16  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

A Grammy-díjas énekes tavaly már szépen körbelőtte Magyarországot, több szomszédunknál is tiszteletét tette. A magyar rajongóknak mindig Bécsbe kellett járniuk kedvencükért, most végre testközelből láthatjuk a latin világsztárt.

18 év után újra Magyarországon ad koncertet Enrique Iglesias!

Ezzel a bejegyzéssel indult ma Enrique Iglesias Facebook-oldala és Twittere:

A Latin Music Awards minden évben kitüntetett előadója az elmúlt években összehozott néhány nagyon menő slágert (Duele El Corazon, Subeme la Radio), tulajdonképpen nem is értjük, miért nem azokból lett akkora durranás, mint a Despacitóból.

 

Enrique Iglesias húszéves karrierje során közel száz millió lemezt adott el világszerte. Eddigi pályafutása során több, mint ötszáz díjat nyert, 2016-ban az American Music Awards-on a közönség kedvenc művészének szavazták meg, 2017-ben, az előző évhez hasonlóan, a Latin American Music Awards-on öt kitüntetést kapott, köztük az Év Művésze díjat. 

Több éves tárgyalássorozat eredménye, hogy a latin zene hercegeként is emlegetett énekes 2018-as világkörüli turnéjának hét európai állomása között Budapest is szerepel. Enrique Iglesias hatalmas stábbal, zenekara és tánckara kíséretében érkezik Magyarországra.

A spanyol énekes nagyon hosszú szünet, tizennyolc év után lép fel újra Magyarországon. Az énekes egy felejthetetlen, óriási koncertet ígér a magyar közönségnek jövő márciusban, ahol elénekli az összes régi és új slágerét. Olyan dalokat hallhatunk majd, mint a Bailamos, a Hero, a Loco, a Bailando vagy a Subeme La Radio.

A Bailando klipje az egész világon a második legnézettebb a YouTube-on, eddig közel két és fél milliárd ember nézte meg. 

A koncertre 2017. október 18., szerda 10:00 órától lehet jegyet vásárolni.

 

 
Enrique Iglesias, latin zene, koncert, show, Papp László Budapest Sportaréna

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek