Augusztus Huszadika – ingyenes koncertek a Clark Ádám téren

2017/08/18  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Az idén az Augusztus Huszadika névre keresztelt ünnepi rendezvénysorozat könnyűzenei epizódja hagyományosan a Clark Ádám téren zajlik majd.

Augusztus Huszadika – ingyenes koncertek a Clark Ádám téren

Aki elfáradt a Mesterségek ünnepén, bejárta a Magyar Ízek Utcáját, megnézte a koronát is az Országházban és már az ünnep hivatalos napja előtt is szeretne egy jót bulizni, kilátogathat a Lánchíd budai hídfőjéhez egy kis ingyenes táncolásra.

Augusztus 19.-én, szombaton délután 2-kor kezdődnek a koncertek. Fellép a Balkan Fanatik, a Bagossy Brothers Company, a Ghymes Együttes, Szabó Balázs Bandája és az Ed Philips and the Memphis Patrol (ha már Elvis-évforduló van).

Huszadikán, vasárnap aztán bedurvul a hídfő, már 1 órától lehet menni lemozogni az ebédet a Kolompos zenekarral, később Tóth Gabival. 15.30-tól a Supernemmel rockolhatunk, majd Ferenczi Györggyel és a Rackajammel bluesolhatunk. A koronát a délutánra Póka Egon és Tátrai Tibor Regeneráció nevű formációja teszi fel.

Programbontás:
Augusztus 19., szombat:

14.00-15.30 Balkan Fanatik
16.15-17.30 Bagossy Brothers Company
18.00-19.30 Ghymes
20.00-21.30 Szabó Balázs Bandája
22.00-00.00 Ed Philips and the Memphis Patrol

Augusztus 20., vasárnap:

13.00-13.50 Kolompos
14.00-15.00 Tóth Gabi
15.30-16.30 Supernem
17.00-18.00 Ferenczi György és a Rackajam
18.30-19.30 Póka - Tátrai Regeneráció
18.00-20.00 Üzenőlánc a Petőfi Rádióval

Ha az időjárás nem szúr ki nagyon velünk, ez remek program lehet azoknak, akik a tűzijáték előtt szeretnének bemelegíteni.

Ünnepi örömzene a tűzijátékig a Müpában

További rendezvények az ünnep idején



augusztus 20., koncert, ingyenes, Clark Ádám tér

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek