Az Alter Bridge visszatér Budapestre

2020/02/27  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A zenekar simán megtelíti a londoni O2 Arénát, és kihagyhatatlanok a jelentős rock színpadokról, a Download fesztiváltól a Red Rocks amfiteátrumig. 2020. július 1-én a Barba Negra Track-et veszik be.

Az Alter Bridge visszatér Budapestre

2004-es színrelépésük óta a floridai kvartett – Myles Kennedy, Mark Tremonti, Brian Marshall és Scott Phillips – az aranylemezes, slágerlista első öt helyezettje között debütáló One Day Remains albumtól indulva, elért a kritikai és rajongói megbecsülésen át számtalan teltházas koncertig, valamint több mint 1,5 millió eladott lemezig és a 100 milliót is meghaladó letöltésig.

"Remélhetőleg zenénk ugyanúgy megmozdítja vagy inspirálja a hallgatóinkat, ahogyan az évek során számtalan album inspirált minket" – fejtette ki a frontember. „Annak ellenére, hogy dalainknak nagyon különleges jelentése van számomra, remélem, hogy a hallgatók is ki tudják nyerni a saját jelentéseiket belőlük, és talán a nóták új nézőpontot adnak számukra az útjukon. Az gyönyörű lenne.”

„Nagyon büszke vagyok az Alter Bridge-re” – tette hozzá szót Mark. „Egy kis zenekarként indultunk, amely sok fárasztó akadállyal találta magát szemben. Küzdöttünk és küzdöttünk. Hihetetlen, hogy eljutottunk a jelenlegi szintre. Ez azt mutatja, hogy az általunk elvégzett munka nem volt hiábavaló, és érdemes megvívni a további csatáinkat is."

 

A Barba Negra Track a Koncert.hu idei Év koncertje/helyszíne szavazásán a megtisztelő

Az év zenei klubja 1000+

 

megtisztelő címet nyerte el a látogatók voksai alapján. Gratulálunk!

Alter Bridge, Barba Negra Track

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek