Az Anima Sound System újrajátssza 20 évvel ezelőtt megjelent Hungarian Astronaut című lemezét

2016/09/02  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Noha még javában tart a nyár, készülődik az őszi-téli évad az A38-on. A legénység elég változatos programot állított össze az utazóközönség részére.

Az Anima Sound System újrajátssza 20 évvel ezelőtt megjelent Hungarian Astronaut című lemezét

A Hajó szeptember 1-jén négy új YouTube-csatornát indít

A négy csatorna zenei műfajok és stílusok szerint válik szét (A38 Vibes: pop- és rock; A38 Rocks: metál, punk, hardcore és egyéb keményebb műfajok; A38 World: világzene és népzene; A38 Free: jazz és kísérleti). Szeptember elsején a négy csatornán közel ötven koncertfelvétel, összesen 600 szám lesz elérhető, többek között a Laibach, a Raveonettes, az Amorf Ördögök, Péterfy Bori, az Ivan & The Parazol, Frank Turner, a Kraak & Smaak, a Punnany Massif, a Brains, a Madball, az Animals As Leaders A38-as koncertjei. A filmeket playlistekbe rendezzük, így a koncetek egyben is lejátszhatók, illetve a számok külön-külön is. A csatornák természetesen rendszeresen frissülnek majd, folyamatosan kerülnek fel az elkészült koncert-riportfilmek. Emellett az A38 exkluzív, csak a YouTube-csatornákra szánt önálló műsorokat is tervez.

Most kezdődik az évente megrendezett Újbuda Jazz Fesztivál

A fesztivál célja, hogy a nemzetközi avantgárd jazz vérkeringésébe bekapcsolja Újbudás és Budapestet.

A részletes program itt található

Folytatódik a Liveurope programsorozat

Ez a programsorozat tizenhárom európai klub, kulturális intézmény és koncerthelyszín összefogásából jött létre. A tizenhárom klub mindegyike hazájának legkomolyabb képviselői közé tartozik: ott van köztük az egyik legjobb európai klub, az amszterdami Melkweg, a római Circolo degli Artisti, az oslói Blå, a prágai Paláç Akropolis, a londoni Village Underground és sokan mások. Az együttműködésben Magyarországot a budapesti A38 Hajó képviseli. A közös platform lényege, hogy elsősorban azoknak a zenekaroknak és előadóknak nyújtson segítséget, amik és akik hazájukban már valamennyire népszerűek, lemezeket is adtak ki, de menedzsment- és anyagi hiányosságok miatt nem képesek betörni a nemzetközi zenei életbe.

Lesz lemez-újrajátszó sorozat is!

A következő két hónapban Prieger Zsolt 50. születésnapja alkalmából az Anima Sound System játssza újra 20 évvel ezelőtt megjelent Hungarian Astronaut című lemezét, illetve az Amorf Ördögök "lövi ki újra" híres albumát, a Betyár a Holdont. 

 



 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek