Betyárok, drum'n'bass, halott sztárok, beöltözés: 5 Halloween-buli a városban

2019/10/28  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Miközben a Facebook üzenőfalán megy a kardozás a Mindenszentek + Halottak napja vs. Halloween témában, addig gyűlnek a budapesti programok, amelyekből ötöt emeltünk ki.

Betyárok, drum'n'bass, halott sztárok, beöltözés: 5 Halloween-buli a városban

Bohemian Betyars Halloween (Akvárium, október 31.)

Október 31-én este, a bújdosó, rabló betyárlovasok szellemei visszatérnek és beköltöznek az élőkbe. Ezt eleveníti meg a Bohemian Betyars, akik egy bő hónapos kelet-ázsiai turné után hazatérve, elhozzák nekünk Halloween estéjén, saját őrületes műsorukon kívül, orosz bajtársaikat, a The Hatters zenekart. A betyároknak ez lesz az idei utolsó klubkoncertjük Budapesten, így érdemes készülni. Dress-code: ghost bastards. 

Therapy Sessions Halloween (A38, október 31.)

Vérbeli halloween különkiadás lesz ez a szédületes drum'n'bass party, amelyen fellép kiváló társaságban a hajón már nagyot bizonyított zseniális olasz Hallucinator is.

Dope Calypso Halloween (Ellátóház, október 31.)
A halloween egy ősi kelta ünnep, amihez a Dope Calypsonak gyakorlatilag semmi köze, mivel a zenekar kifejezetten nem kelta, ősi vagy teszem azt ünnepélyes. Ellenben fenti zenekar kifejezetten szeret jelmezbe bújni és hülyét csinálni magából, amire fenti ünnep az utóbbi időben kifejezetten alkalmas időpontnak tűnik. Amennyiben ezzel a zenekar kifejezetten nincs egyedül, máris van egy remek indokod, hogy miért kellene kifejezetten lenézned az Ellátóházba. Amennyiben kifejezetten szereted, hogy a haverjaid csinálnak hülyét magukból, pláne.
Rap Halloween (Analog Music Hall, október 31.)
Beöltözős underground hiphop buli. Ha jelmezben mész, a hely vendége vagy egy welcome-drinkre. Lineup: TheShowCrew, DSP, NKS.
Mindenszentek Napi Halott Sztárok Buli (BEAT ON THE BRAT, november 1.)

Mindenszentek napján kedvenc elhunyt zenészeinktől játszanak számokat – most csak ennyi a koncept. Elvis-től a Joy Division-öt át egészen George Michaelig tart a skála.
DJ's: BOTB Residents.

halloween, Akvárium, Bohemian Betyars, A38, Hallucinator, Dope Calypso, Ellátóház, Analog Music Hall

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek