D. Nagy Lajos-akusztik a MoMKult-ban

2019/07/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

D. Nagy Lajos októberben új, Minden, ami volt … minden, ami lesz című szóló albumával lép a MoMKult színpadára.

D. Nagy Lajos-akusztik a MoMKult-ban
A koncert azért is különleges esemény, mert a zenésznek több mint 20 évvel ezelőtt jelent meg szólólemeze.
“Te, aki megvetted a lemezemet és készülsz meghallgatni, érezd át, hogy lelkem egy darabját tartod a kezedben. A dalok a lélek legmélyebb, intim tartományából fakadnak, és visszahozzák azt a romantikát, ami napjainkban megfakulni látszik. Hallgasd a zenét és közben hunyd le a szemed. Érezni fogod, hogy mint nő és férfi, egymáshoz simul a múlt és jövő. Ha magányosnak érzed magad, akkor hallgasd a dalokat és hidd el, többé már nem leszel egyedül.” (D. Nagy Lajos)
Fellépők:

D. Nagy Lajos – ének, gitár
Bárány Attila – gitár
Köböl Ákos – billentyű
Hernádi Zoltán – dob
Turuczkai Imre – basszusgitár

Előzenekar:
Artica Sound

Azt hallottátok, hogy a Bikini frontembere műfordításra adta a fejét? A történet szerint "az énekes még régebben, eredetiben olvasott egy nagyon izgalmas könyvet, amely szomáliai kalózokról, dzsihadistákról, rabszolgakereskedelemről szólt. A könyvre D. Nagy barátai is kíváncsiak lettek, ezért lefordította számukra. Egyikőjük azonban annyira jónak találta, hogy unszolta barátját, vigye már el egy kiadóhoz a fordítást... A kiadónak tetszett is a munka, ezért megkeresték a londoni jogtulajdonost, aki azonban azt szerette volna, ha szériájának nem a hetedik könyvét fordítják le elsőként (a szomáliai kalózost), hanem az egész sorozatot. Így ez az ügy itt megállt ugyan, de a kiadónak tetszett a sztár fordítási stílusa, ezért az énekes három könyvre megbízást kapott.

 

D. Nagy Lajos, akusztik, MoM

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek