Egy ideig az utolsó The Carbonfools-koncert

2015/09/14  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Ahogy azt már lehetett sejteni a nyilatkozatokból a The Carbonfools egy időre visszavonul. Természetesen nem mennek el búcsú nélkül és 2015. szeptember 16-án szerdán egy minden bizonnyal emlékezetes koncerttel örvendeztetik meg rajongóikat a Budapest Parkban. Aztán ki tudja mikor hallunk róluk legközelebb…

Egy ideig az utolsó The Carbonfools-koncert

Sajnos minden jónak vége szakad egyszer, ahogy azt mondani szokás. Mivel a The Carbonfools 2001 óta aktív koncert zenekar, lehetett sejteni, hogy előbb-utóbb ők is pihenőre vágynak. Nem mondják, hogy búcsúkoncert, mert a szeptember 16-i Budapest Parkos buli biztos nem az. Csak egyelőre nem tudni, mikor térnek vissza.

A Carbonfools közleménye szerint:

„Zenekarként és egyénileg is sok nehéz helyzeten és rengeteg csodálatos élményen vagyunk túl. Mi szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen hosszú menetben folyamatosan aktívak és pozitívak maradtunk. Most azonban egy olyan periódus következik, amiben a koncertezés szünetel és önmagunkra figyelünk, átgondoljuk a múltat és remélhetőleg rátalálunk arra az útra, amin tovább szeretnénk haladni.”

A rajongóknak a legszebb köszönet a koncert maga. Egyrészt, mert egy igaz szénhülye bulira lehet számítani, másrészt pedig mert minden kedvelt sláger elhangzik majd az este folyamán. Abban is biztosak lehetünk, hogy ezután senkinek nem marad majd hiányérzete és a zenekar mindenkit megpróbál majd kárpótolni. Addig azért reménykedhetünk, hogy a The Carbonfools újult erővel tér majd vissza.

Esetleg a 2016-os fesztiválszezonra?!

 

 

Apropó videó! A The Carbonfools Easter című dalához készült vizuális anyag is bejutott az 1. Magyar Klipszemle 100 legjobbja közé, úgyhogy mindenki drukkoljon nekik 2015. szeptember 17. és 18. között!

 

Egy ideig az utolsó The Carbonfools koncert
Vendég: Soulclap Budapest
2015. szeptember 16., szerda
Budapest Park

Kapunyitás: 17:30

19:00 Soulclap Budapest
20:00 The Carbonfools


 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek