Ez a cikibuli egy kicsit más lesz! Necc Party a Parkban

2017/07/20  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Péntek este a Budapest Parkban a koncertek után ismét felcsapják a zenei emlékalbumot: hajnalig rophatjuk a kilencvenes és kétezres évek leggagyibb slágereire a Spanish Wax déjéinek köszönhetően. Ráadásul, ha most kilátogatsz, és nem a VIP listán keresztül jutsz be, hanem rááldozod azt a minimális belépőárat, még jótékonykodhatsz is! Máris mondjuk a részleteket!

Van élet a Despacito után!

Az alulról építkező duó Necc Party elnevezésű programsorozata tulajdonképp a Gozsdu Manó klub pincéjéből indult hódító útjára még 2013 szilveszter éjszakáján, és az akkor csak egyetlen estének szánt buliból azóta havonta ismétlődő sorozat lett. Miután a Gozsdu pincéjét kinőtték, átkerültek az A38 hajóra, majd mikor már az is süllyedni kezdett a bulizók alatt – természetesen csak képletesen -, befogadta őket a nyári szezonra a Budapest Park, a telet pedig az Akvárium Klub nagytermében vészelték át.

A Spanish Wax tulajdonképpen egy kétszemélyes baráti vállalkozás, ahol a rendes szakmáját tekintve a Fish! zenekar frontembere, Kovács Krisztián – ebben az esetben Senior Hal – és Shaman Leva – maradjunk csak a felvett névnél – tekergeti a potmétereket, és borzolja a kedélyeket a ma már csak cikinek titulált évtizedes popslágerekkel. Az idei nyáron szinte minden nagyobb fesztiválon találkozhattok velük, például a Volt nyitónapján is ők melegítették a közönséget a Petőfi Zenei Díjátadó előtt, de rájuk lelhettek még a nyári szezon hátralévő részében a Campuson, a Szigeten, a FEZENen, a Strandon és egyéb helyszíneken is.

Július 21-én pénteken viszont újra a Budapest Parkba gyűlnek a Neccre éhes fiatalok, ahol a Supernem koncertje után egész éjszaka folyik majd a zenei környezetszennyezés a legnépszerűbb csajok, fiúk, csajos- és fiúbandáknak köszönhetően.

 Ez a buli mégis egy kicsit más lesz, mint az eddigiek, hiszen két fiúnak köszönhetően minden egyes belépőjegy árából 100 jó magyar forint a Budapest Bike Maffia 'Sweet Home' jótékonysági projektjének kasszájába vándorol.

Az egyesület évek óta próbál segíteni (önkéntes alapon) a rászoruló, sokszor hajléktalan embereken, családokon különböző megmozdulásaikkal. Ha kell főznek, ha kell ételt osztanak, ha kell ételt mentenek, de szerveznek iskolai akciókat, csapatépőt cégeknek, biciklistúrát állatmenhelyekre, és így tovább. Legújabb kezdeményezésük a ’Sweet Home’, ami a Budapest Bike Maffia rászoruló családokat segítő programja. Egy újabb kreatív társadalmi projekt, melynek keretében hónapról hónapra egy-egy család életkörülményein segítenek szakemberekkel és önkéntes segítők bevonásával.

Ha Te is úgy gondolod, hogy ez a projekt hasznos, és szívesen támogatnád a csapat által kitűzött célokat, akkor péntek este mindenképpen látogass el a Necc Partyba! A buli végeztével azzal a megnyugtató tudattal ringathatod álomba magad, hogy: „a mai jócselekedetem is megvolt”! ;)

Spanish Wax, Necc Party, Budapest Park, Budapest Bike Maffia

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek