Fenyő Miklós ad ingyenes koncertet Angyalföld szülinapi buliján

2019/04/23  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Fenyő-koncert, angyalföldi retró, utcazenei fesztivál és házibuli is szerepel a XIII. kerület májusi zenei programtervében.

Fotó: fenyomiklos.hu

PEDROFON Házibuli

május 3., péntek 19.30-22.30

Hazánk egyik legkedveltebb rock and roll zenekarának műsorán szerepelnek az ’50-es, ’60-as évek rock and roll slágerei, a Hungária örökzöldektől a Komár László nótákig. Sőt a ’30-as, ’40-es évek swing világát is felidézik, de feldolgozzák a hozzájuk közel álló közelmúltbéli számokat is. Szeptembertől minden hónapban fergeteges házibulival várják a táncoslábú közönséget az AJAMK színháztermében.

 

Angyalföldi Retro

Előadássorozat az elmúlt évtizedekben megszületett művészeti és kulturális értékekről, amit Angyalföld adott a fővárosnak és az országnak. Barangolás a kabarétól, a komoly- és könnyűzenén át eljutva az építészettel karöltve a színházig és a festészettől a szobrászművészetig.

Ingyenes program.

Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

 

AUFeszt I.

Idén hetedik éve kerül megrendezésre az Angyalföldi Utcazenei Fesztivál koncertsorozat. A XIII. kerület több helyszínére, szabadtéri örömzenélésre várják a főleg pályakezdő együtteseket, zenészeket, énekeseket, májustól szeptemberig, havonta egy-egy péntek estén. Műfaji megkötés nélkül részt vehet együttesével, vagy akár szólóban, aki szeretné megmutatni tehetségét, zenéjét, a könnyűtől a komolyzenéig.

Az első koncerten fellépnek: a Passz, a Dévai Duó és az Odeion együttesek

Ingyenes program.

Helyszín: Gyöngyösi sétány

 

KERÜLET SZÜLETÉSNAPI PROGRAM: Fenyő Mikós koncert

A napközbeni Gyermeknapi forgatag és a XIII. Kerületi Nemzetiségek Fesztiválja után Fenyő Miklós örökzöld koncertjével ünnepelik meg a kerület 81. születésnapját. A hazai könnyűzene meghatározó alakja, a kerület díszpolgára felidézi a hamisítatlan rock and roll érzést.

Ingyenes program.
Helyszín: Budapest XIII. kerület, Béke tér

 

Pinokkió – Mesemusical Carlo Collodi műve alapján

május 31., péntek 15.00 és 19.00

Dzsepetto a magányos fafaragó egy kicsi bábut farag, akit a Tündér életre kelt, hogy az öregnek örömöt okozzon. Ezzel fantasztikus kalandok egész sora veszi kezdetét...

Közreműködnek a Csepp Színitanoda növendékei, valamint Nikodém Norbert gitár,

Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

 

Baranyi Ferenc: Operandevú– Májusi Este, Olasz operaest

május 31. péntek 17.00-18.30

 

Baranyi Ferenc, a kerület díszpolgára kitűnő költő, ugyanolyan remek író és műfordító jóvoltából érdekes és szórakoztató dolgokat tudunk meg az alkotók életviteléről, serénységéről vagy lustaságáról, magánéleti válságairól – de arról is, hogy ezek az események hogyan befolyásolták a művek keletkezését, hogyan nyilvánul meg a szövegben és a zenében az érzelem, a szenvedély vagy a szenvedés.

Ingyenes program.

Helyszín: Újlipótvárosi Klub-Galéria.

 

Angyalföld, Fenyő Miklós, koncert, szülinap, retró, utcazenei fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek