Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

2021/09/15  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mint ahogy arról beszámoltunk, az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör.

Gödör Allstars – nyit a régi-új Király utcai underground klub

A 600 négyzetméter alapterületű térben helyett kapott egy pinceklub mellékhelyiségekkel és bárpulttal + backstage, továbbá az utcai szinten egy melegkonyhás, kávézó-szerű közösségi tér és egy galéria, amely egyrészt a földszinti „beülős” hely kiterjesztése, másrészt mindenféle programok – kiállítások, klubok, előadások, beszélgetések, piac, céges rendezvények stb. – helyszíne lesz.Tartozik a klubhoz egy kis terasz is, így az évszakokon átívelő, szabadságon, tolerancián és kultúrán alapuló közösség élette rövidesen újraindulhat.

A Gödör Underground hivatalos nyitóbulija szeptember 16-án, csütörötkön lesz. A legendás Balaton együtteshez érkeznek a műfaj kiemelkedő képviselői: Bárdos Deák Ági, Kamody Ági, Menyhárt Jenő, Müller Péter Sziámi, Kiss Llaci és még sokan mások.

"Különleges, emlékezetes este lesz!" – ígérik a szervezők.

A hely befogadóképességére való tekintettel ajánlott az elővételes jegyek megváltása.

 

Gödör Underground, nyitóbuli, Balaton, Bárdos Deák Ági, Kamody Ági, Menyhárt Jenő, Müller Péter Sziámi, Kiss Llaci

 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szeláví! fesztivál: fényfestés a pilisi egri vár romjain

A tavaly útnak indult, általunk is nagyon megszeretett kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be, hogy az élet apró örömeinek élvezetére invitáljon mindenkit, aki szeretne egy gondtalan hétvégét tölteni távol a város zajától május 27. és 29. között.

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
Új koncertek