Hallgasd meg a Muriel új albumát még a lemezbemutató koncert előtt!

2016/03/08  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Március 7-e hétfőtől egészen 11-éig streamen meghallgatható az ellenállhatatlanul pörgős popos, rockos, funkos, reggae-s Muriel legújabb nagylemeze, a Fountain Of Fun a Deezer oldalán. Az album a prestream-kampány zárása után minden digitális zenei platformon (Deezer, Spotify, iTunes, YouTube stb.) elérhető, letölthető és megvásárolható lesz. Mindez egybeesik a zenekar március 11-i budapesti lemezbemutató koncertjével, melyet az Akváriumban tart.

Hallgasd meg a Muriel új albumát még a lemezbemutató koncert előtt!

"Egy számot küldtek át annak idején, én egyből végighallgattam az egész albumot. Jó témák, jó groove-ok, jól eljátszva és jól elénekelve, érzékeny szövegek, meglepő képek. Méhes Adrián hangja, hangokban való jelenléte nagyon dögös, ha tehetném, azonnal randiznék vele." (Palya Bea)

"Funkos, szexi, hovatovább bravúros popzene, egyre jobbak és lazábbak, régóta rajongójuk vagyok. Hajrá Muriel!" (Prieger Zsolt/Anima Sound System)

A 2013-ban alakult Muriel (Jobbágy Bence - gitár, vokálok, Karajos Dániel – dob, Domján Gábor – basszusgitár, Méhes Adrián – ének) jó stílusérzékkel ötvözi a pop, a rock, a funk és a reggae világát. A négy, különböző ízlést képviselő zenészt a régi korok ikonjai inspirálják, a végeredmény pedig egyedi, ám abszolút fogyasztható és jelen idejű - régisulis modernitás. Első nagylemezükkel lehetőségük volt több vidéki nagyvárosban és fesztiválon bemutatkozni, 2016. március 7-étől pedig hallható második nagylemezük Fountain Of Fun címmel.

Hallgasd meg az albumot itt:
http://www.deezer.com/album/12561776

"A Fountain Of Fun egy mókatár, olyan dalokkal, amikben a zenekar zabolázatlanul játszadozhat. Tartalma az együtt töltött idő alatt megtapasztalt sok minden, néhol kifejezetten őszinte formában. A legtöbb dalt az eddigiektől eltérő módon készítettük. Egyrészt, mert a ritmusbrigád is hozott alapötleteket a próbára és mert az énektéma és a szövegek nem a hangszerekkel egy időben, hanem utólag kerültek a már majdnem kész alapokra. A felvételeket élőben, egyben játszva rögzítettük, remélve, hogy így visszaadja majd a Muriel lényegét" – meséli zenekar új lemezéről a Muriel énekese, Méhes Adrián.

"Nagyon ritka, hogy valaki úgy játszik friss és új zenét, hogy megmarad az organikus, élő hangszeres hangzás. Hozzám amúgy is mindig közel állt a száraz, nyers megközelítés. Ritka, hogy egy magyar előadó kicsit sem Hunglish, a Murieltől üdítően jól esik, ahogy angolul énekel. A zene, és még inkább a könnyűzene szerintem a játékról szól. A Muriel alkotói és előadói értelemben is megfelel ennek." (Czutor Zoltán)

A tavaszi lemezbemutató országos turné az NKA segítségével valósul meg az Antonia Vai Band társaságában, melynek legelső állomása március 11-én lesz Budapesten, az Akvárium klubban.

A turné állomásai:
Március 11., Akvárium, Budapest
Március 12., Debrecen, Víztorony 
Március 14., Mezőkövesd, Boomerang 
Március 25., Zalaegerszeg, Atlantis 
Március 26., Pécs, E78 
Április 1., Miskolc, Helynekem 
Április 2., Sopron, Búgócsiga 

Április 9., Győr, Romer 


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek