Holnap hajnalig: A Neoton felszántja a PLÁZS homokját

2018/08/02  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Neoton Família legnagyobb slágerei csendülnek fel a holdfényes Balaton-parti éjszakában augusztus 3-án a siófoki PLÁZSon, ahol egy kis ízelítőt kaphatunk abból is, amivel a Neoton Família Sztárjai formáció az októberi Aréna-beli koncertjére készül.

 Holnap hajnalig: A Neoton felszántja a PLÁZS homokját

Kétórás szuperkoncert alkalmával a Neoton Família Live Show a csapat legnagyobb slágereit vonultatja fel, összesen huszonhárom dalt, melyek közt ott lesz minden fontos Neoton dal a Holnap hajnalig-tól a Santa Maria-ig. A zenekar, már javában az arénás koncertjére készül, és olyan dalokat is megmutat majd a PLÁZSon, amivel az októberi show-ra készülnek

„Előadunk például egy háromszámos ABBA egyveleget, magyarul" – avat be a részletekbe Csepregi Éva, a zenekar frontasszonya, aki a siófoki koncert kapcsán szívesen emlékezett vissza a balatoni élményeire.

„Gyerekkorom egyetlen nyaralási lehetőségei a balatoni úttörőtáborok voltak" – emlékszik vissza az énekesnő, „majd később az ORI által szervezett balatoni koncertek miatt több nyarat a Balatonnál töltöttünk, ahol sok dolog megtörtént velünk?– meséli.

„Amikor nem koncerteztünk, mások koncertjeit néztük. Nagyon sok jó hely volt Siófokon, most ilyen csodálatos hely a PLÁZS" – tette hozzá.

A Neoton Família Live Show vendégeket is felvonultat: itt lesz a New Level Empire, Dj Dominique és Dj Bobby is.

A PLÁZS ezen a hétvégén mást is kínál. Augusztus 3-5 ig napközben Scitec Muscle Beach jelentkezik, amit 4-én az ingyenes Scitec Muscle Beach Afterparty tesz teljessé Sterbinszky, Tommy Boy és Newl részvételével, este 8-tól hajnalig.

Siófok, PLÁZS, nyár, strand, buli, Neoton

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek