Illegális bevándorlók a Zöld Pardonban: Che Sudaka

2013. május 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Januárban jártak legutóbb Magyarországon, akkor az Akváriumban rezegtették meg az épület falait: még el sem kezdődött a koncert, már tombolt a közönség. Most a szabad levegőn engedhetik ki a Che Sudaka-szellemet a palackból, a Zöld Pardonban lépnek fel 15-én.

Illegális bevándorlók a Zöld Pardonban: Che Sudaka

A világ egyik legenergikusabb és legőrültebb zenekara - tartják az immáron 10 éves múlttal rendelkező bandáról, ami már csak a történetüket tekintve is igaz, hiszen argentin és kolumbiai illegális bevándorlókként, 2000-ben - papírok nélkül - léptek be Spanyolországba. Azóta Barcelona egyik legismertebb, legtöbbet turnézó zenekarává küzdötték fel magukat az utcazenészi létből, s 2009-ben megjelent lemezüket a következő évben a spanyol Független Hanglemezkiadók Egyesülete az év legjobb világzenei albumának választotta. 2011-ben megjelent Che Sudaka 10 című albumuk egy darabig ingyenesen letölthető volt a weboldalukról, most mindez 10 euróba kerül.

Ska, punk, rock, reggae, világzene tökéletes elegye - nagyjából erre számítson, aki nem ismeri őket, és arra, hogy a 3. percben akkor is elkezd ugrálni, ha ez egyáltalán nem volt a szándékában. De hát mi mást is várhatnánk egy olyan zenekartól, akik Manu Chaoval is együtt dolgoztak már?

Tagok:

  • Leo – akusztikus gitár, ének
  • Cheko – billenytűk, sampler, harmonika
  • Cordobes – basszusgitár, ének
  • Kachafaz – ének, megafon
  • Jota – gitár, ének
  • Dani- dobok

A januári koncerten készült galériánk itt látható


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek