Illegális bevándorlók a Zöld Pardonban: Che Sudaka

2013. május 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Januárban jártak legutóbb Magyarországon, akkor az Akváriumban rezegtették meg az épület falait: még el sem kezdődött a koncert, már tombolt a közönség. Most a szabad levegőn engedhetik ki a Che Sudaka-szellemet a palackból, a Zöld Pardonban lépnek fel 15-én.

Illegális bevándorlók a Zöld Pardonban: Che Sudaka

A világ egyik legenergikusabb és legőrültebb zenekara - tartják az immáron 10 éves múlttal rendelkező bandáról, ami már csak a történetüket tekintve is igaz, hiszen argentin és kolumbiai illegális bevándorlókként, 2000-ben - papírok nélkül - léptek be Spanyolországba. Azóta Barcelona egyik legismertebb, legtöbbet turnézó zenekarává küzdötték fel magukat az utcazenészi létből, s 2009-ben megjelent lemezüket a következő évben a spanyol Független Hanglemezkiadók Egyesülete az év legjobb világzenei albumának választotta. 2011-ben megjelent Che Sudaka 10 című albumuk egy darabig ingyenesen letölthető volt a weboldalukról, most mindez 10 euróba kerül.

Ska, punk, rock, reggae, világzene tökéletes elegye - nagyjából erre számítson, aki nem ismeri őket, és arra, hogy a 3. percben akkor is elkezd ugrálni, ha ez egyáltalán nem volt a szándékában. De hát mi mást is várhatnánk egy olyan zenekartól, akik Manu Chaoval is együtt dolgoztak már?

Tagok:

  • Leo – akusztikus gitár, ének
  • Cheko – billenytűk, sampler, harmonika
  • Cordobes – basszusgitár, ének
  • Kachafaz – ének, megafon
  • Jota – gitár, ének
  • Dani- dobok

A januári koncerten készült galériánk itt látható


 

 

Szólj hozzá!


Mindent az Ifiparkról - Rocktörténelem és koncertajánló Zerge tollából

Mindent az Ifiparkról - Rocktörténelem és...

1984, majd három évtized fertelmes haldoklás, enyészet és omladozás, valamint a Várkert Bazár kb. ötszöri, nemzetközi közröhej tárgyát...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Novemberben visszatér a feltörekvő black metál produkció, a Zeal & Ardor

Egy évvel első magyarországi koncertje után új lemezzel tér vissza a black metál színtér egyik legeredetibb produkciója, a Zeal & Ardor! A tavalyi A38-as fellépés után ezúttal, november 13-án az Akvárium Klub KisHalljában lép fel a svájci gitáros-énekes, Manuel Gagneux és delta-blues spirituálékat metálsújtással, voodoo...

Blahalouisiana szimfonik koncerttel hangol a nyárra a Kultkikötő

Június 23-án egy igazán különleges zenei produkcióval indítja az idei, szám szerint 13. évadát a Kultkikötő. Az ínyenc zenei csemegét kedvelő közönség a Blahalouisiana zenekar klasszikus hangszerekkel elegyedő ritmusaira érkezhet meg a nyárba és a fesztiválszezonba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek