Illegális bevándorlók a Zöld Pardonban: Che Sudaka

2013. május 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Januárban jártak legutóbb Magyarországon, akkor az Akváriumban rezegtették meg az épület falait: még el sem kezdődött a koncert, már tombolt a közönség. Most a szabad levegőn engedhetik ki a Che Sudaka-szellemet a palackból, a Zöld Pardonban lépnek fel 15-én.

Illegális bevándorlók a Zöld Pardonban: Che Sudaka

A világ egyik legenergikusabb és legőrültebb zenekara - tartják az immáron 10 éves múlttal rendelkező bandáról, ami már csak a történetüket tekintve is igaz, hiszen argentin és kolumbiai illegális bevándorlókként, 2000-ben - papírok nélkül - léptek be Spanyolországba. Azóta Barcelona egyik legismertebb, legtöbbet turnézó zenekarává küzdötték fel magukat az utcazenészi létből, s 2009-ben megjelent lemezüket a következő évben a spanyol Független Hanglemezkiadók Egyesülete az év legjobb világzenei albumának választotta. 2011-ben megjelent Che Sudaka 10 című albumuk egy darabig ingyenesen letölthető volt a weboldalukról, most mindez 10 euróba kerül.

Ska, punk, rock, reggae, világzene tökéletes elegye - nagyjából erre számítson, aki nem ismeri őket, és arra, hogy a 3. percben akkor is elkezd ugrálni, ha ez egyáltalán nem volt a szándékában. De hát mi mást is várhatnánk egy olyan zenekartól, akik Manu Chaoval is együtt dolgoztak már?

Tagok:

  • Leo – akusztikus gitár, ének
  • Cheko – billenytűk, sampler, harmonika
  • Cordobes – basszusgitár, ének
  • Kachafaz – ének, megafon
  • Jota – gitár, ének
  • Dani- dobok

A januári koncerten készült galériánk itt látható


 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek