Ingyenes koncertekkel indul az őszi klubszezon a Kuplungban

2017/09/25  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szépen sorban zárnak a szabadtéri szórakozóhelyek, de persze a téli időszakban se kell attól tartani, hogy ne találnánk magunknak érdekes programot a fővárosban. Az igencsak közkedvelt Kuplungban már elindult a szezon, és rögtön mutatjuk is, hogy a héten mi a kínálat.

Ingyenes koncertekkel indul az őszi klubszezon a Kuplungban
  • Szeptember 26. - Aurevoir. akusztik

 A zsámbéki illetőségű nyolctagú zenekar saját megfogalmazásuk szerint az ethno-beat és a magyar kocsmazene stílusirányzatban utazik. Bármi legyen is az. 2015-ben alakultak, és röpke két év alatt jó néhány tehetségkutatót nyertek, vagy szerepeltek a legjobbak között. Idén jelent meg első albumuk Ethno-beat címmel. Ezúttal akusztikus formában lépnek színpadra.

A belépés ingyenes!

  • Szeptember 27. - Hangácsi Márton, Animo

Hangácsi Márton az egyszemélyes, egyszálgitáros harcos, aki utcazenéléssel kezdte, zsenialitásának köszönhetően pedig ma már a legnagyobb fesztiválokon is megállja a helyét. A pop-rock-indie hármas bűvöletében alkot, és egyetlen társa a színpadon - a gitárján kívül - az a bizonyos Loopernek nevezett kütyü, amivel gyakorlatilag egy komplett zenekart képes összerakni teljesen egyedül. Májusban jelent meg bemutatkozó albuma My True Fairy Tale címmel.

A belépés ingyenes!

  • Szeptember 28. - Svnseas, Koalabell

Az alternatív rockban utazó Svnseas zenekar 2015 decemberében jelentkezett bemutatkozó dalával a Way Back When-nel, majd az ezt követő két hónapban még két dal érkezett videoklip formájában, a New Horizons és a The Pressure. A frontember az ex-Till We Drop-ból is ismerős kanadai születésű Peter John Kiss. A srácok a hazai koncertek mellett, néhány külföldi bulival is büszkélkedhetnek, itthon pedig a Silverstein és az Ataris vendégeként is láthatta őket a nagyérdemű. Az If Only Things Could Be A Little Different című debütáló nagylemez 2017 őszére várható, amelyet a Summer Nights című dal vezet fel.

A Koalabell 2009. március 28-án alakult Érdligeten, azóta is változatlan felállásban zenélnek együtt. Az évek során több fővárosi klubban is felléptek (pl.:Dürer kert, A38, Kuplung, Barba Negra Track), a 2016-os évet a Blahalouisiana vendégeként zárták. A 2016-os ÉTER Plusz első helyezettjeként egyik nyereményük a SZIGET fesztiválon való megmutatkozás volt a Europe Stage egyedüli hazai fellépőjeként. 2017 márciusában megjelent első lemezük, 42 címmel.

A belépés ingyenes!

  • Szeptember 29. - Tribute Buli / Guns 'n Roses by Reckless Roses / AC/DC by AcidDC

Ezen az estén három kiváló banda ad koncertet a Kuplungban. Főzenekarként a Reckless Rosest köszönthetjük, akik valószínűleg Európa legtökösebb Guns 'n Roses tribute bandája.

A különleges vendég az ACidDC lesz, akik a 70-es évekbeli blues-os, rock 'n roll-os puritán ízzel nyomják az AC/DC dalokat. Természetesen a korhűség mellett a lendület és a precizitás is része szokott lenni az Acid shownak.

Az előzenek a Rage In Peace lesz, akik egy saját zenét játszó nagyon tehetséges hard rock banda, mesésen jó dalokkal.

  • Szeptember 30. - No Limit, Ámokfutók Live

Folytatódik a már bevált No Limit bulisorozat, ami tulajdoképpen a 90-es évek legnagyobb slágereinek gyűjteménye videódiszkó formájában.

A est sztárvendége az eredeti felállásban turnézó Ámokfutók zenekar a szeretet-mágus Kozsó vezényletével.

Kuplung

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek