Ismét az A38-on koncertezik ONUKA

2019/04/10  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva

Az ukrán formáció két éve óriási bulit csinált a hajón, így alig várjuk az április 12-i koncertet, ahol új albumával kápráztatja majd el a magyar közönséget az ONUKA.

Ismét az A38-on koncertezik ONUKA

Nata Zhyzhchenko a bátyjával alkotta duóval (Tomato Jaws) kezdte zenei karrierjét. Az együttes 11 évig zenélt együtt, mely során megpróbálták a szovjet időkben eltűnt tradicionális elemeket és népzenei motívumokat népszerűsíteni és ismét divatba hozni. A mostani formációt 2013-ban alapította Yevhen Filatov és Nata Zhyzhchenko, azóta csatlakozott az együtteshez Daryna Sert (billentyűkön), Mariya Sorokina (dobokon), és Yevhen Yovenko (banduryst-on, egy tradicionális ukrán pengetős hangszeren).

Debütáló albumuk ONUKA címmel 2014 októberében jelent meg, és egyből óriási sikere lett: ebben a hónapban ez volt az ország legtöbbet eladott lemeze az iTunes-on. Az új anyagra 4 évet kellett várni: második lemezük Mozaika címmel jelent meg 2018 márciusában. A mostani koncerten is ezt a lemezt fogják népszerűsíteni, így mindenképp érdemes belehallgatni.

 

A lassabb, melankolikus dalokon kívül még ilyen, és ehhez hasonló hangulatú megőrülés is várható a koncerten:

Bár a “zenekari” fotókon csak Nata szerepel, valójában a produkció aktív részese még Ajgen FIlatov producer is, illetve koncerteken a fentebb felsorolt teljes zenekar is színpadra lép az énekesnővel.

Az új albumot teljes egészében itt tudjátok meghallgatni.

2015-ös Sziget fesztiválos fellépése óta már járt nálunk a zenekar: 2017-ben szintén az A38-on hallhattuk-láthattuk őket.

Ukrajna egyik legnépszerűbb elektro-pop-folk formációjának koncertje április 12-én lesz az A38 hajón

Onuka, Ukrajna, A39

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek