Itt van ZAZ legújabb albuma!

2018/11/20  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A franciák csodafegyvere a napokban mutatta be legújabb albumát. Az énekesnő új anyaga a chanson, a dél-amerikai gitár, a pop, a salsa és a rock elemeinek ötvözésével született meg, a végeredmény pedig hűen tükrözi Zaz művészi hitvallását.

Itt van ZAZ legújabb albuma!

Az új anyagról már két szerzeményt is bemutatott a művésznő, a „Que Vendra" című dalt mi is bemutattuk – ebben Zaz franciául és spanyolul is énekel,  a megjelenés óta pedig többmilliós nézettséget generált. Zaz karrierjének 2010-es indulása óta már több mint 500-szor koncertezett – 2016-ban például kétszer is járt Budapesten – és mintegy 4 millió lemezt adott el. Az új album bakelit verziója december 7-én kerül az üzletekbe. Már csak egy kérdésünk maradt: mikor jön legközelebb???

A friss megjelenések között van a tavalyi év Golden Globe-díjas musicaljének újrakevert filmzenéje, a THE GREATEST SHOWMAN reimagined. (Sokak szerint a filmnek sem ártott volna az "újrakeverés"...) Az újragondolt anyagot a már jól ismert Grammy- és Tony-díjas duó, Benji Pasek és Justin Paul alkotta, akik többek között a 'La La Land'  Oscar-díjas zenéjében is közreműködtek. A már közkedvelt trackeket a mostani anyagon az utóbbi évek legmenőbb sztárjai énekelték újra. Olyan hírességek adták hangjukat a „Legnagyobb showman" zenéihez, mint a Panic! At The Disco, P!ink, Kelly Clarkson, Anne-Marie, Kesha vagy Missy Elliot.

Hogy magyar megjelenés is legyen a híradásunkban, szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Major Eszter és barátai: Napraforgók című lemezt. Azért tartjuk fontosnak, mert az albumon kortárs művek szólnak kicsiknek és nagyoknak, zenés versek, amelyek az ő életükről és világukról szólnak. Olyan neves zenészek énekelik meg a verseket, mint Völgyesi Gabi, Kökény Attila, Bereznay Dániel, Szekeres Adrien vagy éppen a Hooligans együttesből ismert Csipa, aki a Bicikli című dalban működött közre, és aki elmondta, hogy olyan gyerkőcöknek ajánlja ezt a lemezt, akiket a szüleik még az igazi értékek megőrzésére nevelnek.

ZAZ, THE GREATEST SHOWMAN reimagined, Panic! At The Disco, P!ink, Kelly Clarkson, Anne-Marie, Kesha, Missy Elliot, Major Eszter, Csipa, Magneoton

 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek