Köszönöm, hogy vagy nekem… Bon-Bon Symphonic koncert a Tüske Csarnokban

2016/02/10  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szolnoki Péter és Török Tamás 20 évvel a zenekar születése után ismét nagy dobásra készül. Valentin napon az Óbudai Danubia Zenekarral kiegészült Bon Bon látja vendégül MIKLÓSA ERIKÁT, Dér Henit és a Fool Moon énekegyüttest a Tüskecsarnok színpadán, a rajongok, a fanok, vagy csak egyszerűen a popzene és szimfonikus zene híveinek határtalan örömére.

Köszönöm, hogy vagy nekem… Bon-Bon Symphonic koncert a Tüske Csarnokban

Szolnoki Pétert mindenki ismeri: a Bon Bon frontembere Mr. Bon Bond! Számos sláger előadója, számos sláger szerzője, társszerzője. A Viva Comet és Arisjus díjak büszke jelöltje, fuvolaművész.

Török Tamás, a másik alapító: Mr. Bond Bon! A Zenekar zenei atyja és motorja, basszusgitáros, gitáros, zeneszerző.

Miklósa Erika  Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő. Mozart Varázsfuvolájának Éj királynőjeként világhírnévre tett szert, nemzetközi meghívások sokaságával és több mint háromszáz előadással büszkélkedhet. 2004 őszén a New York-i Metropolitan operaház három évre szerződtette. Most elfogadta a Bon Bon meghívását és megtiszteli a szerelmesek ünnepén Szolnoki Pétert, akivel duettet fog énekelni.

Dér Heni a Sugarloaf zenekar egykori énekesnője számos sláger előadója, Kornay Mariann Művészeti-díj (2010) büszke tulajdonosa. Az R&B és pop dalok előadója most a Bon Bon színpadára hozza el érzelmekkel és szerelmes töltéssel teli dalait és hallhatunk egy vérpezsdítő duettet is Szolnoki Péterrel.

Az Óbudai Danubia Zenekart Héja Domonkos alapította 1993-ban - Danubia Szimfonikus Zenekar néven - muzsikus barátaival, még mint a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke. A tudatos és aprólékos szakmai műhelymunka eredményeképpen az együttes néhány év alatt a legkiválóbb hivatásos magyar zenekarok sorába emelkedett, s a magyar zenei élet elismert tényezőjévé vált. Számos könnyűzenei előadót és zenekart kísért már, mint pl. az Omega, István a Király, Koncz Zsuzsa, Generál…

A Fool Moon vokálegyüttes 2001-ben alakult Szegeden, és azóta - hazánkban egyedülállóan - pop-acappella, azaz hangszeres kíséret nélküli éneklés popzenei műfaját népszerűsíti. Fennállásának 14 éve alatt a Fool Moon 15 országban koncertezett, többek között Tajvanban, Japánban, Kínában, Dél-Koreában, Szingapúrban, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban, Hollandiában is.

A hangzás és a színpadi látvány tehát színpompásnak ígérkezik, a hangulatról pedig majd a bízvást több ezres közönség gondoskodik. Így kerül szimbiózisba dal és előadó, zenekar és közönség, múlt s jelen az év legszerelmesebb koncertjén.

 


 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek