Most egy koncertjegy megvásárlásával támogathatod a független filmeseket!

2018/07/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Buharov testvérek új játékfilmjét támogató koncert lesz az A38 Hajón július 12-én. Fellép a Gentry Sultan és a Bujdosó János Trió.

Most egy koncertjegy megvásárlásával támogathatod a független filmeseket!

A Buharov testvérek, Igor és Ivan Buharov, a magyar független film fontos alakjai: a rendezőpáros tucatnyi jellegzetes, alapvető, minimál-költségvetésű, de annál hatásosabb filmet készített. Kultikus filmjeik, A másik ember iránti féltés diadalától kezdve, a legutóbbi Az itt élő lelkek nagy részéig, az elmúlt években számos nemzetközi fesztiválon szerepeltek nagy sikerrel. A lassú tükör és Az itt élő lelkek nagy része itthon megkapta a Magyar Kritikusok Díját, Az itt élő lelkek nagy részét Párizsban, a L'Europe auteur L'Europe filmfesztivál és itthon a Médiawave Fesztivál is különdíjjal is jutalmazta, a Lassú tükör alkotásukat, négy rövidfilmjükkel egybefűzve, a párizsi Re:Voir kiadó jelentette meg.

A Buharov fivérek nyár elejétől ősz végéig forgatják az ötödik, egész estés nagyjátékfilmjüket, A melegvizek országa címmel, amelyhez a filmszeretők támogatását kérik. Igor és Ivan Buharov az új filmjüket is - az eddigiekhez hasonlóan - a lehető legfüggetlenebb módon, közösségi finanszírozással és produceri összefogással valósítják meg. Ennek jegyében 2008. július 12-én, csütörtökön támogató koncertet tartanak az A38 Hajón, a Gentry Sultan és a Bujdosó János Trió baráti zenekarok közreműködésével. 

Az eseményre elővételben 1500 Ft-ért, a koncert napján a helyszínen 2000 Ft-ért vásárolható jegy, de 7500 Ft, illetve 15000 Ft értékben lehet támogatói jegyet is váltani.

 

A38, Gentry Sultan, Bujdosó János Trió, támogató koncert, független film, Buharov testvérek

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek