Nyugger zenész nem vén zenész: a Muflonok, a Főnök és a Vendégek

2016/11/28  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Úgy tűnik, sikerrel debütált az idén indult nyugdíjas rock- és blues-zenészek fellépéssorozata az óbudai Glob Royal klubban. December első péntekén, majd 17-én, szombaton ismét elfoglalják a színpadot az igényes zene ma is aktív, jeles képviselői, emellett különlegességképpen a határon túli fiatal tehetségek is lehetőséget kapnak a hazai közönség előtti bemutatkozásra.

Nyugger zenész nem vén zenész: a Muflonok, a Főnök és a Vendégek

Felvidéki rock-blues nappal indul december első hétvégéje a Glob Royal klubban. 2-án, pénteken két, fiatalokból álló, tehetséges banda igazolja azt a kétségtelen tényt, hogy az igényes, magyar nyelvű zene nem ismer határokat. A 20 órakor kezdődő rock-blues dzsemborin a dunaszerdahelyi Expired Passport mellett – amely legutóbb önmeghatározásában a „szubjektív hard rockzenét” terjesztő, Zoo című albumával lopta be magát az igényes muzsikát kedvelő közönség szívébe – az ugyancsak felvidéki Historia zenekar is a húrokba csap. Hogy teljes legyen a kép, a házigazda Török Ádám fuvolajátékával színesíti az amúgy is színvonalas előadást.

Érdemes a december 17-i szombat estét is a zenés kikapcsolódásnak szentelni: ezúttal a rock-blues műfaj ma is aktív úttörői foglalják el a Glob Royal színpadát. 20 órától a már megszokott nyugdíjas zenésztalálkozó keretében óriási dzsemmelés veszi kezdetét: az alapokat a Big Mouflon zenekar biztosítja, arra építi veretes hangszerszólóit a legendás Mini együttes frontembere, énekes- fuvolistája Török Ádám, a Piramis sztárgitárosa, Závodi János, valamint a Syrius máig elementáris erővel, energiával billentyűző muzsikusa, Pataki László.


A koncertek ingyenesek!


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek