Online és ingyenesen megtekinthető a Recirquel varázslatos téli meséje

2020/12/22  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

A Kristály élő verziójában a nézők szinte részeseivé válnak az újcirkusz téli történetének, hiszen olykor egy karnyújtásnyira, vagy éppen a fejük felett suhannak el az artisták.... 2020. a lemondások éve: erről az élményről le kell mondanunk, de az előadás bizonyára kárpótolja a nézőit mindezért.

Fotók: Mohai Balázs (MTI

A történet szerint Kristály-világ úrnője hitét vesztette az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és kristályfényű jeges falak közé zárkózik. A nézők és a fellépő művészek együtt keresik a szeretet melegségét, a fény reményét, és keltik életre a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképeket ebben a lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben.

Akár rá is húzhatjuk a történetet a jelenlegi helyzetünkre: falak közé zárkózunk és várunk a reménysugárra...

A Hókirálynő szerepében Horányi Juli énekesnő hangja csendül fel, az udvari Manót a társulat korábbi előadásaiból is ismert Egyed Brigitta színésznő alakítja. Horváth Zita és Zsíros Gábor artista-táncos párosa gurtniduószámban lesz látható, míg Várnagy Kristóf és Illés Renátó karikán, Wittmann Csilla és Farkas László handvoltizs számmal, Veress Zsanett és Bagdi Gergely handstand zsánerrel, Sergii Materynskyi pedig zsonglőrszámmal szórakoztatja a közönséget.

A produkcióban eredeti zeneművek és karácsonyi klasszikusok adaptációi csendülnek fel, a zenei szólamokat Terjék Gábor és Mester Dávid szerezték, a jelmezeket Kasza Emese tervezte, a díszletek Klimó Péter tervei alapján készültek. Az előadás rendezője Vági Bence, társrendezője Illés Renátó, társkoreográfusa pedig Zsíros Gábor volt.

A felújított és új jelenetekkel bővített Kristály című előadás online stream-je a Müpa Home oldalán érhető el december 27-én, a Müpa Home közvetítésében, a felvétel a bemutató másnapján felkerül a Müpa Médiatárba, ahol január 3-áig – regisztráció nélkül – szintén térítésmentesen megnézhető.

 

Müpa Home, Recirquel, Kristály, online, stream, ingyenes, újcirkusz

Képtár

  • Online és ingyenesen megtekinthető a Recirquel varázslatos téli meséje kép 87155
  • Online és ingyenesen megtekinthető a Recirquel varázslatos téli meséje kép 87156
  • Online és ingyenesen megtekinthető a Recirquel varázslatos téli meséje kép 87157
 

 

Szólj hozzá!


Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára...

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

Napjaink egyik legnépszerűbb francia énekesnője, azaz Zaz három évvel utolsó lemeze, az 'Effet miroir' után idén nyár végén tért vissza "Imagine" című felvételével, amely soron következő albumának előfutára is egyben.

Egy hajóban eveznek: egykori zenésztársa fiával énekel duettet Charlie

Horváth Charlie egykori zenésztársának tehetséges fiával, Erb Virgillel, művésznevén Giovannival adott duettet.
Új koncertek