Év koncertje - szavazás

Roger Waters és A FAL Budapesten!

2012. november 09.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Roger Waters óriási stadionokra tervezte és méretezte át a legendás előadást, hogy A Fal élményét még közelebb tudja vinni a nézőkhöz, egyedülálló eseménnyé téve azt számukra. A 2013-as európai turné 2013. augusztus 25-én ér a Puskás Ferenc Stadionba - jelentette be a Live Nation.

Roger Waters és A FAL Budapesten!

"A valaha volt legjobb show. És pont." -New York Post. "A Fal előadása hibátlan. Mindenkinek látnia kellene mielőtt meghal." - Philadelphia Inquirer. "A mű még erőteljesebb, mint amikor készült." - The Independent. "A Fal a méret és az ambíció diadala... a rock csúcsa." - The Times, London. "Az biztos, hogy óriási élményt kapsz a pénzedért." - The Telegraph. "A Fal a legtökéletesebb mű amit valaha láttam, szemmeresztő, elgondolkodtatóan provokatív animációival és képi megoldásaival." - London Evening Standard."Képtelenség nem a show élményének hatása alá kerülni." - The Guardian

Roger Waters, a Pink Floyd társalapítója és fő dalszerzője bejelentette, hogy történelmet író produkciójával, A Fallal 2013-ban visszatér  Európába. Az elidegenedésről és az átalakulásról szóló mesterművét teljes egészében adják elő, zenekari kísérettel és csúcstechnológiájú produkcióval.

A Falat eddig 192 alkalommal adták elő a világon, több mint 3,3 millió rajongó láthatta, és ezzel a rocktörténet legsikeresebb művévé vált.

2010 előtt A Fal előadása túlságosan nagyszabású volt ahhoz, hogy igazi turnéban tudjanak gondolkodni vele kapcsolatban, de az új arénák feltűnése és a technikai fejlődés megoldotta ezt a dilemmát. Roger Waters felújította az előadást, nem csupán külsőleg, de érzésre is, megtartva a meghökkentő színházi extravaganciáját, ami A Falat olyan legendássá tette, és ezzel újabb generációknak adott inspirációt a lélegzetelállító vizuális- és audio élménnyel.

A Fal legendás előadásának első újragondolása 2010-ben volt, amikor felhasználva a modern technika és a speciális effektek adta lehetőségeket színpadra állították, és számtalan teltházas aréna előadást produkáltak a világban. A Fal egyike a zenetörténet és a mélyebb popkultúra legjobban befolyásoló albumainak - zenerajongók generációban hagyott eltörölhetetlen nyomot.

A Fal 1980-as, eredeti előadása mindösszesen 29 alkalommal volt látható a Pink Floyd amerikai turnéján, valamint egyszer Berlinben, 1990-ben, a berlini fal lebontásának ünnepén.

"Nagyon örülök, hogy újra előadhatom A Falat Európában. Óriási élmény lesz mindannyiunknak. Újraalkottam a showt ezekre a hatalmas stadionokra, és igazán jó lett az eredmény. Még mozgalmasabb, drámaibb és izgalmasabb mint az aréna előadások voltak. Újragondoltam az egész dolgot. Ez a grandiózus méretű stadion show 40 éve még nem jöhetett volna létre. Nem tudtuk volna így megtölteni a helyet érzelmileg, zeneileg és előadásmódilag. De a technika fejlődött. Most már meg tudjuk tenni." - nyilatkozta Roger Waters.

A 2013-as turné 18 stadion előadást foglal magában, olyan ikonikus helyeken, mint a római vagy a berlini Olimpiai Stadion, az Amsterdam Arena és két Telenor Arena előadás Oslóban.  Óriási megtiszteltetés, hogy Budapest is helyszíne lehet ennek a kiemelt jelentőségű koncertsorozatnak, így a magyar rajongóknak nem kell külföldre utazniuk, hogy láthassák a világ legmonumentálisabb előadását!

Roger Waters november 15-én, magyar idő szerint 13.30-kor egy különleges, élő  online tájékoztatót tart a turnéról, amelyet a RogerWaters.com és a Facebook.com/rogerwaters oldalakon lehet majd megtekinteni.Képtár

  • Roger Waters és A FAL Budapesten! kép 7811
 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek