Rómeó és Júlia-klipforgatás 500 önkéntes kórustaggal

2019/05/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Arról már beszámoltunk, hogy a kedvelt musicalt szeptember 14-én újra bemutatják a budapesti Sportarénában (nem az eredeti szereposztásban!). A jubileumi előadást megelőzően Rómeó és Júlia duettjéhez forgatnak klipet – sok száz közreműködővel.

Anyák egymást közt :)

A „Szívből szeretni" dal klipforgatásán több száz önként jelentkező kórustag énekel majd. Az esemény Facebook oldalán több mint 500-an regisztráltak, hogy részt vesznek a nagy közös éneklésen.

 

A korábban már nyilvánosságra hozott szereplők neve mellett a színészgárda további sztárjairól is lehullott a lepel.

Az ellenségeskedő szülők szerepeit Détár Enikő (Montague-né) és Muri Enikő (Capuletné) valamint Makrai Pál (Capulet) formálják meg. A korábbi előadás sztárja, Mészáros Árpád Zsolt ezúttal új szerepben szolgálja az előadás sikerét, míg mellette a fiatal színészgeneráció olyan kiváló hangi adottságú képviselői bizonyítják majd tehetségüket az Aréna színpadán, mint Horváth Dániel és Kádár Szabolcs. Verona hercegének szigorú alakját Egyházi Géza jeleníti meg, míg a Dadát igazi meglepetés gyanánt, a kiemelkedő tehetségű operaénekes Mester Viktória kelti életre.

Júlia szerepét a gyönyörű hangú, egzotikus szépségű lány, az Operett Színház fiatal tehetsége, Kardffy Aisha alakítja. A klipfelvétel természetesen az ő közreműködésükkel készül.

Az előadással kapcsolatban Szinetár Dóra nemrég rövid közleményben fordult a nézőkhöz:

 

 

 

 

Rómeó és Júlia, musical, Aréna, Szinetár Dóra

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek