Sting ütőse Budapesten!

2016/09/20  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Jó hír az igényes zene kedvelői számára, hogy a Budapesti New Orleans Music Club színpadán lép fel a legnagyobb sztárok énekes- ütőhangszerese, Vinx.

Sting ütőse Budapesten!

A művész otthonosan mozog a jazz, a bossa nova a soul és a blues műfajában is – az elmúlt évtizedekben a  zeneipar legnagyobb alakjaival dolgozott együtt. Hallható többek között Cher, Sheryl Crow, Herbie Hancock, Stevie Wonder, és Tom Jones produkcióiban, de az Oroszlánkirály betétdalaiban is közreműködött. Vinx, ha éppen nem egy világsztár lemezén dolgozik, akkor a bostoni Berklee Egyetem énekprofesszoraként tanít.

A fővárosi klubkoncert hazánk egyik vezető dobosával Banai Szilárddal és zenekarával, a Silhouette-el (Milosevits Mirko, Birta Miklós és Vermes Gábor) közös projekt keretén belül szerveződött. Szilárd szerint Vinx egy igazi világsztár a szó legnemesebb értelmében, aki egyenrangú partnerként dolgozik a magyar zenészekkel.

"2010-ben a Szegedi Jazznapok sztárvendége volt és úgy hozta az élet, hogy volt alkalmunk kísérni a színpadon. Az életem egyik legmeghatározóbb momentuma volt. Azt az elementáris hatást szeretnénk továbbadni a hazai közönségnek, amiről Sting is nyilatkozott korábban vele kapcsolatban. Nem kísérőzenekarként lépünk fel vele, hiszen Silhouette dalokat, és Vinx szerzeményeit is fogjuk játszani. Csányi István szaxofonos lesz az egyik vendégünk, de ezen kívül tartogatunk még pár meglepetést az estére. A koncert után 22órától pedig Dj Dominique minőségi soul funk zenékkel gondoskodik az est teljességéről. "

 

 Vinx feat. Silhouette
New Orleans Music Club
Budapest
2016 10.06. 20:00

 


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek