Több százan zenélnek együtt vasárnap délután Szombathely főterén

2018/09/07  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

Több százan zenélnek majd együtt vasárnap a magyar dalt ünnepelve Szombathely főterén.

Több százan zenélnek együtt vasárnap délután Szombathely főterén

A zenészeket és énekeseket délután két órára, a hallgatóságot pedig délután négy órára várják. A számok meghallgathatók, a kották pedig letölthetők az AGORA honlapjáról, ugyanitt emailben regisztrálni is lehet.

Nem egy nagyszabású koncertről, hanem inkább flashmobról van szó; akik bekapcsolódnak a villámcsődületbe három magyar dalt játszanak és énekelnek majd el együtt.

Az LGT-től a Dal a miénk!, az Anna and the Barbiestől a Márti dala, valamint a Tankcsapda Ez az a ház című száma hangzik majd el, profi előadók felvezetésével, némi közös daltanulás után.

Profi és amatőr zenészeket - dobosokat, gitárosokat, basszusgitárosokat - várnak, azokat is, akik csak most veszik elő, porolják le újra a hangszerüket, és azokat is szívesen látják, akik énekükkel kapcsolódnak az örömzenéléshez.

Szombathely az elsők között csatlakozott annak idején Presser Gábor felhívására a Magyar Dal Napjának megünnepléséhez. A kezdeményezés ugyan szavai szerint már nem országos méretű, de Szombathelyen továbbra is kedvelik, és idén az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ, valamint a Jam Music közös szervezésében tartják meg az ünnepet.

Lesz Magyar Dal Napja Siófokon is!

A várossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Siófok is csatlakozik a nyomaiban még létező országos rendezvényhez: a Fő téren rendeznek ingyenes nagykoncertet szeptember 9-én.

19 órától népszerű siófoki zenekarok, a Blokk Együttes, az Egerszegi Akusztik és a The FreakEnd játszik majd régi és új magyar slágereket, ezzel egyszerre tisztelegve a hazai könnyűzene, illetve a jubiláló város előtt. A koncert további különlegességét az adja, hogy a három zenekar együtt és külön-külön is színpadra lép az este folyamán.

A fellépők csak hölgyek, a hallgatóság bárki lehet!

Magyar Dal Napja, Szombathely, Siófok, flashmob

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek