Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot

2021/07/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mint arról mi is beszámoltunk a MONYO Land-nek átmenetileg fel kellett függeszteni a koncertjeit, és bár azóta az ügy nyugvó-, a hely meg újranyitó pontra jutott, néhány zenekarnak ez komoly fejtörést okozott, így volt ezzel az Elefánt is.

Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot
Az Elefánt zenekar nagyon készült egyetlen nyári budapesti koncertjére, erre az időszakra időzítették az új dalukat klippel, hogy a koncerteken már hallja a közönség, sőt, a többi fellépésüket is ehhez időzítették. Nagyon szomorúak voltak, amikor a MONYO-t elkaszálták.
Ekkor keresték meg Pócsi Istvánt, a Barba Negra programigazgatóját, aki nem is engedte, hogy végigmondják a kérést, egyből rávágta: "Gyertek!!"

„A Barba Negra számára sose volt kérdés, hogy a szakmának minden helyzetben össze kell tartani,  legyen szó jó vagy éppen negatív helyzetről. Nagyon szomorúan tapasztaltuk azt, ami a Monyoval történt. Az Elefánt részéről kaptunk egy megkeresést, amilyen gyorsan lehetett reagáltunk, megkerestük a megoldást, hogy ne maradjon el a koncert és a rajongók se csalódjanak" – mondta a programigazgató.

Az eredeti helyszín, a Monyo Land is nagyon segítőkész volt, sikerült összehozniuk, hogy a július 15-re, a Monyoba megvásárolt jegyek érvényesek legyenek a Barba Negrába július 21-re.
Tulajdonképpen nagyon szerencsés kimenetele lett a dolognak (és még a MONYO is kinyithatott), mindkét helyszín kiválóan vizsgázott a rendkívüli helyzet kezelésében.
Néha azért nem kár minden szóért :)
Barba Negra, Monyo Land, bezárás, koncert, új helyszín, Elefánt

 

 

Szólj hozzá!


Több mint 100 program városszerte: ma kezdődik a Budapesti Őszi Fesztivál

Több mint 100 program városszerte: ma kezdődik a...

2021. szeptember 26. és október 10. között több mint 100 programmal hív a főváros, ahol számtalan helyszínen színesíti a budapesti őszt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös videót

Hamarosan megjelenik a Coldplay legújabb nagylemeze, a Music Of The Spheres. Az október 15-i kézzelfogható lemez, kazetta és cédé előtt már kijött a Higher Power című dal, tergnap pedig debütált az album – vélhetően – legnagyobb durranásának szánt single-je, a My Universe, amely körülbelül hét óra alatt 80 országban lett...

Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

A colorStar negyedszázados jubileuma kapcsán minden héten felidéz egy évet saját, zenekari történelméből, az időgép pedig 2004-hez ért, az Another Day maxi megjelenéséhez, mely a CD-korszak után most válik először online is elérhetővé. Az időutazás pörög tovább, november 20-án az A38 Hajón lesz a kilövés a zenekar...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek