TOMMY CASH szombaton az A38-on

2022/04/05  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

TOMMY CASH utoljára ¥€$ c. lemezével járt Budapesten, azóta számos őrült klip, dal és fura kollab fűződik a nevéhez, a napokban pedig megjelent legújabb, Moneysutra című EP-je is. Most szombaton az őrült észt rapper végre visszatér Budapestre.

TOMMY CASH szombaton az A38-on

TOMMY CASH 2014-ben jelentette meg szürreális, kísérleti hip-hop albumát, az Euroz Dollaz Yenizt, mely bizarrságával egyből felnyitotta a füleket, az észt srác azóta a színtér koronázatlan királyává vált. Zenei univerzuma szuper furcsa és egyedi, gyakran szarkasztikus, dalaihoz pedig minden alkalommal erőteljes és meghökkentő klipek és képek társulnak. Videóit több millióan pörgetik, de a zenész, konceptuális művészre a divatvilág is felfigyelt, így már nem egy együttműködésen van túl Rick Owens-zel, legutóbbi húzása egy, a Maison Margielával kiadott cipó alakú papucs kollekció.

Április elején mutatta be Moneysutra című új EP-jét is, mely TOMMY CASH szerint az emberek közti energiákról és kollaborációkról szól.

„Az ötlet az egész mögött abból állt, hogy visszatérjek a gyökereimhez – amikor még lógott rajtam a gatya – és ahhoz a kultúrához, amit annyira szeretek, hogy végül mindenre hatással van, amit csinálok. Köszönöm az életnek, hogy hagyja, hogy ezeket az őrült dalokat csináljam” - meséli.

A Moneysutrán többek közt olyan arcok tűnnek fel, mint Diplo, Riff Raf, $uicideboy$, Bones és Eldzhey. TOMMY CASH már több ízben bizonyította Magyarországon, hogy élő showja csaknem olyan őrült és erőteljes, mint videói, most pedig itt az újabb eljövetel, 2022. április 9-én az A38 Hajón.

TOMMY CASH, A38

 

 

Szólj hozzá!


Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek