Vokálozik Caramellel, indul a Dal-ban és fellép többek között az Orfeumban: Schwartz Dávid lendületben

2015. november 05.  ·   Ajánló   ·  Módra Ildikó

Hatalmas szakmai megtiszteltetés érte Schwartz Dávidot (The Voice, Esti Showder). Egyik legnagyobb hazai kedvencével, Caramellel léphet egy színpadra a közeljövőben. Szó esik Dávid készülő lemezéről, az Eurovízión való nevezésről valamint november 7-i megújult Soul Legends estjéről az Orfeum a Pesti Mulatóban.

Vokálozik Caramellel, indul a Dal-ban és fellép többek között az Orfeumban: Schwartz Dávid lendületben

Caramel oldalán léphetsz fel hamarosan. Mesélnél a megkeresésről?

A közelmúltban kaptam a felkérést, hogy legyek Caramel vokalistája a december 20-i Budapest Sportarénában a 10 év elnevezésű koncerten. Számomra Caramel hatalmas előadó, páratlan tehetséggel és alázattal, ami példaértékű. Csodálom, tisztelem a munkásságát és az emberiességét. Könnyekig hatódtam, miután letettem a telefont. Legnagyobb álmaim között szerepelt, hogy egyszer az Aréna falai között énekelhessek.

A 2015-ös Dal-ra is nevezni készülsz. Mit szabad elárulni?

Régóta készülök arra, hogy a saját arcomat, lelkemet megmutathassam a hazai illetve a nemzetközi közönségnek egyaránt. Idén Berkó Gábor zeneszerző barátom van a segítségemre, hogy elkészüljön a projekt. Stúdióba vonultunk, felvettük a dalomat, ami egy szívhez szóló lírikus, de ugyanakkor zeneileg mai hangzású. Megmutathatom benne magam, a téma pedig hozzám közelálló: hinni az álmokban és a csodákban. Mikor éneklésre adtam a fejem, első perctől fogva hittem, hogyha elég kitartó vagyok, valóra válhat minden elképzelésem. A dal üzenete egyszerű: ne mondjunk le a lehetőségekről és csak a dolgok pozitív oldalát nézzük.

Jelenleg is sokat próbálsz, valamint folyamatosan járod az országot különféle formációkkal. Mi a legközelebbi állomás?

A Soul Legends című estem lesz hallható- látható a budapesti Orfeum – a Pesti Mulatóban, november 7-én, melyet egy hajnalig tartó őrületes funky party követ. Mint ahogy közönségünk megszokhatta, erre a koncertre is egy újult és friss, energikus repertoárral készülünk, bízva abban, hogy izzani fog a táncparkett. Legendás soul, funky, rythm and blues és korai disco slágerek szólalnak majd meg, például Aretha Franklintől, James Brown-tól, Tina Turneren és Whitney Houstonon át, egészen Michael Jacksonig. Széles a paletta, halhatatlan slágerekből kovácsolva. Izgatottan készülünk már a szombat estére.

 


Képtár

  • Vokálozik Caramellel, indul a Dal-ban és fellép többek között az Orfeumban: Schwartz Dávid lendületben kép 47150
 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek