Vokálozik Caramellel, indul a Dal-ban és fellép többek között az Orfeumban: Schwartz Dávid lendületben

2015. november 05.  ·   Ajánló   ·  Módra Ildikó

Hatalmas szakmai megtiszteltetés érte Schwartz Dávidot (The Voice, Esti Showder). Egyik legnagyobb hazai kedvencével, Caramellel léphet egy színpadra a közeljövőben. Szó esik Dávid készülő lemezéről, az Eurovízión való nevezésről valamint november 7-i megújult Soul Legends estjéről az Orfeum a Pesti Mulatóban.

Vokálozik Caramellel, indul a Dal-ban és fellép többek között az Orfeumban: Schwartz Dávid lendületben

Caramel oldalán léphetsz fel hamarosan. Mesélnél a megkeresésről?

A közelmúltban kaptam a felkérést, hogy legyek Caramel vokalistája a december 20-i Budapest Sportarénában a 10 év elnevezésű koncerten. Számomra Caramel hatalmas előadó, páratlan tehetséggel és alázattal, ami példaértékű. Csodálom, tisztelem a munkásságát és az emberiességét. Könnyekig hatódtam, miután letettem a telefont. Legnagyobb álmaim között szerepelt, hogy egyszer az Aréna falai között énekelhessek.

A 2015-ös Dal-ra is nevezni készülsz. Mit szabad elárulni?

Régóta készülök arra, hogy a saját arcomat, lelkemet megmutathassam a hazai illetve a nemzetközi közönségnek egyaránt. Idén Berkó Gábor zeneszerző barátom van a segítségemre, hogy elkészüljön a projekt. Stúdióba vonultunk, felvettük a dalomat, ami egy szívhez szóló lírikus, de ugyanakkor zeneileg mai hangzású. Megmutathatom benne magam, a téma pedig hozzám közelálló: hinni az álmokban és a csodákban. Mikor éneklésre adtam a fejem, első perctől fogva hittem, hogyha elég kitartó vagyok, valóra válhat minden elképzelésem. A dal üzenete egyszerű: ne mondjunk le a lehetőségekről és csak a dolgok pozitív oldalát nézzük.

Jelenleg is sokat próbálsz, valamint folyamatosan járod az országot különféle formációkkal. Mi a legközelebbi állomás?

A Soul Legends című estem lesz hallható- látható a budapesti Orfeum – a Pesti Mulatóban, november 7-én, melyet egy hajnalig tartó őrületes funky party követ. Mint ahogy közönségünk megszokhatta, erre a koncertre is egy újult és friss, energikus repertoárral készülünk, bízva abban, hogy izzani fog a táncparkett. Legendás soul, funky, rythm and blues és korai disco slágerek szólalnak majd meg, például Aretha Franklintől, James Brown-tól, Tina Turneren és Whitney Houstonon át, egészen Michael Jacksonig. Széles a paletta, halhatatlan slágerekből kovácsolva. Izgatottan készülünk már a szombat estére.

 


Képtár

  • Vokálozik Caramellel, indul a Dal-ban és fellép többek között az Orfeumban: Schwartz Dávid lendületben kép 47150
 

 

Szólj hozzá!


Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Egy Berlinben élő amerikai rapper is szerepel Tóth Viktor szaxofonos, zeneszerző új dzsesszlemezén. A LAMU című anyag egy nemzetközi sztárokból...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

14: ennyi fellépővel gazdagodott a Balaton Sound kínálata

Pontosan 14 új fellépővel gazdagodott az idén július 3. és július 8. között Zamárdit teljes egészében elfoglaló Balaton Sound fesztivál, köztük a többszörös visszatérő The Chainsmokers, Jess Glyne, vagy a full koncertes változatban érkező Rudimental.

Az első forduló katasztrofális nézettséget produkált, szombaton jön A Dal 2019 második menete

Újabb 10 versenyműből válogathatjuk ki a nekünk (és persze a szakmai zsűrinek) tetsző 6 szerencsés produkciót, akik tovább menetelhetnek a középdöntőbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek