Ákos újrakezdi

2014. május 28.  ·   Általános   ·  Antal

Mármint a Bonanza Banzaiból megismert páros kezdi újra, azaz Ákos újra Hauber Zsolttal írt dalt és áll színpadra a december 13-ai (hmm, Luca napja, majd meglátjuk, kinek mit hoz) koncerten a Papp László Sportarénában.

Ákos újrakezdi

Emellett a nagyon szintis Turné 2084 után már a Karcolatok 20 turnéra a korábban megszokottnál kisebb szerepben visszatért régi zenésztársak alkotják a csapatot újra, Lepés Gábor (Lepe) és Szakos Krisztián billentyűzik, Fekete Tibor (Samu) basszusgitározik, Kékkői Zalán gitározik és Bánfalvi Sándor dobol (a zenekar egyetlen férfi tagja, hangzott el Ákos szájából – láthatóan nagyon be lett ez tanulva, hiszen a sajtótájékoztató előtt a kezünkbe nyomott sajtóanyagon is megtalálható ez a poén, meg eleve múlt időben ismerteti a sajtótájékoztatón elhangzottakat az előzetes – és tényleg szinte minden szerepel benne, ami a sajtótájékoztatón elhangzott... Ha lehet ilyen időgépet kapni valahol, én is akarok, vagy legalább menni vele egy kört; bár  lehet, hogy az Ákost az állami juttatásairól kérdező abban a jövőben még nem volt jelen, legalábbis róla nem esik szó a sajtóanyagban – de legalább megtudhattuk, hogy Ákos az ezen pénzekből külföldön – Róma, Párizs, Moszkva – szervezett koncerteken alkalmanként 100 ezer forintos gázsit kap, ami az ő szintjén mondhatni aprópénz, ez utóbbit már én teszem hozzá, és minden gúny nélkül).

Ja, meg ott lesz persze Hauber Zsolt, gondolom, szintén billentyűs hangszereken.

Az alkalmat megragadva – ha már odacsődítették az újságírókat – bemutatták a sajtónak az új, már Hauber Zsolttal közösen írt dalt is – amelyet állítólag ma hajnalban kevertek készre közösen –, ha valaki nem értené, a sajtószóvivő szerint lirikszes (vö. lyrics), Ákos javításában szöveges változatban, végül is nem rossz, de nem is meghökkentően jó vagy újszerű, kb. olyan, mint Ákos 100 másik dala közül 99. Aki azokat szereti, azt nem fogja nagy csalódás érni. Nagyon bonanzás ízeket én nem érzek rajta, de nem biztos, hogy ez baj.

A sajtótájékoztató egyébként követhető volt élőben az interneten is az Ustream és a magentaszínű szponzor jóvoltából.

Akit érdekel, milyen az Újrakezdhetnénk című új dal, az mától beszerezheti a netes áruházakban, meghallgathatja a Petőfin, vagy elkérheti egy ismerősétől kölcsönbe valami fájlcserélőn. De az utóbbit nem én tanácsoltam. Ha minden kötél szakad, megnézheti/hallgathatja itt is:

A decemberi koncertre pedig ma (2014. május 28.) déltől lehet jegyeket kapni, jegyirodákban és interneten is, bár ez fájlcserélőn még nem fog menni. De ki tudja, mit hoz még a technikai fejlődés decemberig. Talán egy időgépet.


 

 

Szólj hozzá!


Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es hadosztálya

Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának...

Lezárult a szavazás, és már nyilvánossá is vált, kik azok a szerencsések, akik 2019-ben ünnepélyes keretek közt kerülnek majd be a Rock & Roll...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Pharell Williams már nem happy: jó sokat kell fizetnie plágiumért

Jó, nem egyedül, ketten állják az ötmilliós számlát: Robin Thicke-vel 1,4 milliárd forintnak megfelelő dollárt fizetnek egy hosszú idő után lezárult szerzői jogi perben, amely nagy sikerű számuk, a Blurred Lines miatt indult – számolt be róla a BBC News.

Hagyjátok énekelni! Toto Cutugno ismét Budapestre jön

75. születésnapja alkalmából 2019. április 27-én Toto Cutugno elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek