Vajon mi a közös P!nkben és a Despacitoban?

2017/08/21  ·   Általános   ·  Labancz Andrea

Nagyon egyszerű a válasz. 2017-ben az MTV VMA két tuti befutója a Szigeten mindenkit lenyűgöző, immáron életműdíjas művésznő, valamint Louis Fonsi Despacito című rekordokat döntögető dala, ami már biztosan nyertese a "Song of Summer" kategóriának.

fotó: breatheheavy.com

 A gála augusztus 27-én lesz a kaliforniai Inglewoodban, ahol összesen 17 kategóriában osztanak díjakat. A friss életműdíjas P!nk mellett fellép még Katy Perry, Miley Cyrus, Kendrick Lamar, Ed Sheeran, a Fifth Harmony, Lorde, a The Weeknd, a nagy visszatérő Thirty Seconds to Mars, és Shawn Mendes is.

A Despacitón túl is van élet – Luis Fonsi a lelkét is kiénekelte a Parkban

Úgy látszik, a Sziget nulladik napja az MTV VMA életmű-díjának előszobája – tavaly ugyanis Rihannának ítélte oda a csatorna a Michael Jackson Életmű-díjat, idén pedig P!nk kapja az MTV egyik legnagyobb elismerését, melyet a zenére, a popkultúrára, a divatra, a filmvilágra és a karitatív tevékenységekre gyakorolt évtizedes befolyásának köszönhet.

Ötödször lépett fel Magyarországon P!nk

A lázadó természetéről ismert P!nk 2000-ben robbant be a köztudatba,17 éves zenei karrierje során hat stúdióalbumot adott ki és 15 slágere került fel a Billboard top 10-es listájára, köztük a Don’t Let me Get Me, a Try, a F**kin’ Perfect  a Trouble és az Alice Tükörországban című film zenéje, a Just like Fire.

A toplistás slágerek mellett P!nk polcát három Grammy-díj, két People’s Choice Awards és hat MTV Video Music Awards díj dísziti, melyekhez idén megkapja az MTV VMA Michael Jacksonról elnevezett életmű díját is. A 37 éves énekesnő ezzel olyan neves előadók sorához csatlakozik, mint Madonna, Peter Gabriel, a Guns N’ Roses, a Beastie Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé, Kanye West és Rihanna.

Az énekesnő a Sziget után rögtön bemutatta visszatérő dalát, amihez időközben megjelent a hivatalos videoklip is:

Forrás: musicdaly.hu

 

MTV VMA, P!nk, Despacito

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek