Lenny Kravitz egy vadállat – ahogy az énekesnő látta a koncertet

Persze, csakis jó értelemben. Úgy, ahogy mi, zenészek szoktuk hívni azokat az ikonjainkat, akik bármilyen közönséget az ujjuk köré tudnak csavarni, függetlenül annak méretétől. Nem túlzás, ha azt állítom, hogy tegnap este 11 körül felrobbant a Budapest Aréna. Az, hogy még mindig látható valami a helyén, csupán optikai csalódás.

Fotók: Nagy J. Zsuzsa
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Monumentális, mégis imádnivaló one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg...
 
Fotó: Rúzsa Magdolna/FB

Száz százalék hitelesség – száz százalék Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi dupla telt házat csinált az Arénában a múlt hétvégén. megint abban a szerencsében volt részünk, hogy egy szakmabeli, mégpedig a Satöbbi énekesnője meséli el nekünk, milyennek látta a bulit. A megabulit.
 
 
Fotó: Get Closer

A kölyök, az őrült tudós és a joviális nagypapa: az első randevú a Dave Holland Trióval

Érzések, impressziók, asszociációk. Efféléket tudok most csupán megosztani a Dave Holland Trió december 4-i koncertjétől ihletve. Miért nem többet? Szakmaibbat? Mert nem kiművelt, sokkal inkább „botcsinálta” zenész lévén méltatlan lenne tőlem bármilyen kritika vagy elemző...
 
Diktálok, Aranka! Avagy ez történik, ha két zenész elmegy Marcus Miller-koncertre

Diktálok, Aranka! Avagy ez történik, ha két zenész elmegy Marcus Miller-koncertre

A szerkesztő álma, ha olyan ember tudósít egy koncertről, aki belülről ismeri a zene, a zenészek és a koncertek világát. Ha kettő, még jobb!
 
Kaliforniai álom – színes szélesvászonra és két zseniális zenekarra

Kaliforniai álom – színes szélesvászonra és két zseniális zenekarra

Egy meséből kiragadott mondat jut eszembe a La La Land cinekoncertről, amin volt szerencsém részt venni. „A szarvódisznónyálzógülü irtó cuki.” Elnézést a hasonlatért, de egy ötesztendős kishapsi anyukájaként, aki jelenleg kizárólag mesefilmeket lát, számomra ez a legfrissebb...
 
Sziget percről perce, avagy az énekesnő tudata meghasad, de köszöni, jól van!

Sziget percről perce, avagy az énekesnő tudata meghasad, de köszöni, jól van!

Pénteken Press feliratú karszalaggal vettem részt a Sziget Fesztiválon. Tehát olyan minőségben, ahogy még soha.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek